Žene sklonije eksperimentima u spavaćoj sobi - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Žene sklonije eksperimentima u spavaćoj sobi

Pripadnice ljepšeg spola u manjoj će se mjeri libiti prljavo pričati za vrijeme seksa ili se slobodnije ponašati kada je u pitanju seks, zaključili su istraživači portala Good in Bed.

Ne samo da su žene otvorenije eksperimentiranju ispod plahte, nego su i spremnije s partnerom podijeliti o čemu maštaju. Čini se kako je vrijeme dama s manjkom samopouzdanja daleko iza nas!

Dok je većina ispitanika priznala kako se radije seksa uz upaljeno svjetlo, kako voli nositi seksi donje rublje, upražnjavati seks u mnogim prostorijama doma ili koristiti lubrikante, te su odgovore u većoj mjeri zaokružile žene.

Ukupno je polovica ispitanika rekla kako su barem jednom gledali pornić zajedno s partnerom ili partnericom – što predstavlja dobre vijesti za sve koji žele povisiti temperaturu u spavaćoj sobi, a nisu sigurni otkuda početi. Kako snimiti kućni pornić?

Većina ispitanika bila je u braku i imala je djecu, a pozitivno iznenađuju podaci kako žene “redovitije i kvalitetnije” postižu orgazam s godinama.

“Društvo na žene gleda kao na čistunke koje ograničavaju seksualno izražavanje svojih partnera. Naše je istraživanje pokazalo kako to jednsotavno nije istina”, rekla je Kristen Mark, voditeljica istraživanja.

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo