Psiha

Psiha

11 stvari koje bi svaka žena trebala napraviti prije nego se uda

Žene odrastaju maštajući o tome kako će divan biti dan vjenčanja te kako će život nakon tog događaja biti savršen i pun romantike. Prekrasan je put do toga dana, no kada se to napokon dogodi, shvatimo da možda nismo prošle sve što smo planirale i željele.

Sva ta trka i zbrka oko traženja pravog muškarca za sebe, često nam ne da priliku da radimo ono što ustvari želimo. Postoje stvari koje bi trebali raditi sami ili samo za sebe prije nego kažemo to veliko Da.

S obzirom na napisano, donosimo vam prijedlog popisa

 1. Otputuj negdje s najboljom prijateljicom ili sestrom: Naravno da ovo možete učiniti i nakon udaje, ali se mnoge žene slažu da postoji nešto oslobađajuće kada se to napravi dok si slobodna.
 2. Otputuj s budućim suprugom: Svatko se može dobro slagati par dana, ali svakako se treba provjeriti kako se snalazite u dvoje na dalekom i dugom putovanju.
 3. Doživi bolan prekid: To će te učiniti hrabrijom i shvatiti češ da se ljubav ne smije uzimati zdravo za gotovo.
 4. Sredi financijsko stanje: Riješi dugove na karticama kako tvoj budući suprug ne bi morao nositi teret tvojih prijašnjih loših odluka.
 5. Živi sama: Samostalnost je genijalna! No, ovaj će te period naučiti cijeniti stvari koje partner doprinosi odnosu.
 6. Doživi ljetnu romansu: Čak i ako ne preživi do prve hladne kiše, biti će to lijepo sjećanje i smiješna priča za prepričavanje unucima.
 7. Potroši previše novca na sebe: Učini to zato što možeš!
 8. Priredi još jednu veliku svađu: Svađajte se pa se strastveno pomirite. Zašto? Kako bi znale da možete i to preživjeti.
 9. Suoči se sa najvećim strahom: Neka to bude skakanje padobranom ili javni govor. Možeš to i sama!
 10. Pronađi prijatelja za “priveligiran” odnos: Budi sigurna da muškarac koji ti je zapeo za oko ne postane “onaj koji je izmakao”.
 11. Upoznaj sebe: Ovu je stavku nepotrebno objašnjavati…

A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo