Besplatni uvodni seminar "Osobna organizacija – dovedi život u red" - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Besplatni uvodni seminar “Osobna organizacija – dovedi život u red”

Razgovarate telefonom, a jurite rokove pa istovremeno pripremate prezentaciju u PowerPointu? Tihi zvuk javlja da ste dobili poruku u inbox, oglašava se i mobitel – stigao je SMS. Je li vam to poznato?

Na radnom smo mjestu često preplavljeni mnoštvom obveza i informacija. Dakako, pritisak time ne završava. Dnevna rutina podrazumijeva i more privatnih situacija koje od nas zahtijevaju da djelujemo, pazimo na vrijeme, odlučujemo, biramo.

Kažu da nam se dnevno po glavi vrti između 60.000 i 70.000 misli, ali i da prosječna osoba na Zapadu posjeduje oko 10.000 predmeta. Prava šuma misli i stvari u kojoj se lako zagubiti, zar ne?

Gomilanjem informacija, obveza, predmeta, gomila se, dakako, i stres. Više je istraživanja potvrdilo da upravljanje s više stvari odjednom iscrpljuje i umara. Mozak se jednostavno ne može kvalitetno usredotočiti na obavljanje više od jedne radnje.

Kako prepoznati da smo zapeli u žrvanj i kako se bolje organizirati, riješiti suvišnih misli i nepotrebnih predmeta doznajte na edukaciji „Osobna organizacija – dovedi život u red“. Treninge vodi certificirani nlp trener Toni Babić, specijaliziran za teme iz poslovnog i osobnog rasta i razvoja.

Pozivamo sve zainteresirane na besplatni uvodni seminar 16. rujna u 18 sati na adresi Oreškovićeva 6H/1. Saznajte sve što vas zanima i uvjerite se u kvalitetu programa koja jamči 100%-tnu učinkovitost.

Molimo vas da svoj dolazak na besplatni seminar potvrdite najkasnije do 15. rujna do 15 sati na mail nlp@vecernji.net ili na broj telefona 01 6300 785.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo