Psiha

Psiha

Ove komplimente vole čuti snažne žene

Ne volimo li svi čuti kompliment? Sva ljudska bića ipak trebaju ponekad čuti potvrdu i pohvalu, a kompliment to i pruža.

Jake žene ne trebaju priznanja i pohvale u smislu lažnih riječi, ali postoje stvari koje one ipak vole i žele čuti. Ako ste partner jedne samostalne žene, evo koji će je komplimenti posebno razveseliti:

To je bilo hrabro od tebe

Jake su žene sposobne suočiti se sa teškim situacijama kada se u njima nađu. Izlazak iz ugodnih okvira je težak, pa je lijepo čuti da se trud primjetio. One su ponosne na svoje poteze, ali je lijepo dobiti priznanje od osoba do kojih im je stalo.

Ti si inspiracija

Jakim ženama su inspiracija druge jake žene, i ponosne su da pripadaju toj skupini. Naravno, lijepo je čuti da si i ti inspiracija drugima.

Dobra si žena

Jake žene se lako zamjene za one hladne i grube pa im posebno puno znači da ih drugi vide u pravom svjetlu jer je dobrota iznimno važna ljudska osobina koju one cijene baš kao i svi.

Tako si dobra u ….

Svi mi imamo ego. On je dio ljudske psihe, a ego zna postati gladan… Reći nekome kako je dobar u svome poslu ili u kuhinji će taj ego i nahraniti. Lijepo je znati da si dobar u nečemu što voliš.

Jako dobro slušaš

Kada je netko jaka osoba, obično ima i mišljenje o svemu. Ali, one znaju slušati dobro baš kao što i govore i to im je posebno važno – da osobe do kojih

Savršena si baš takva kakva jesi!”

Ovaj kompliment definitivno će “podići” svaku ženu, bez obzira na to koliko loš dan, tjedan ili mjesec imala. I to je to – kratko i jasno i savršeno takvo kakvo jest!

Ponosan sam na tebe

Nedostatak podrške kada su partnerovi snovi i ciljevi u pitanju definitivno nagriza vezu. Bez obzira da li se radi o plaćanju kredita, završavanju tečaja ili napornom radu u svrhu promaknuća, pokažite podršku. Bit će, itekako cijenjena.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo