Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Bademov kolačić – zeleni čaj za blagdanske dane

Konačno nam je stigla zima koja nas osobno jako veseli jer Tanja i ja volimo zimski ugođaj i sve što nam zima nosi kroz svoje godišnje doba.

Biti kod kuće ili u našoj “kućici” kad je vani hladno i kad zubato sunce lomi svoje zrake na jutarnjem mrazu i uz sebe imati toplu šalicu čaja je mali gušt, ali nas jako veseli i širi pozitivnu energiju koju pokušavamo prenjeti i na sve naše čajne prijatelje. Uz takva jutra koja, naravno, započinjemo šalicom čaja ovih dana uvrstili smo i par integralnih keksića koji uz Bademov kolačić, zeleni čaj, u zimskim danima ispunjava naša nepca punoćom slatkastih okusa.

Bademov kolačić je aromatizirani zeleni čaj koji je idealan za konzumaciju kroz hladnije dane jer budi osjećaje pripadnosti, vezivanja, slavlja i svega onog što nam naši dragi prijatelji, partneri ili poznanci daruju kroz prijateljstvo. Uz njega bi izvrsno bilo ponuditi koji intergralni keks i uživati u okusima i mirisima iz šalice toplog napitka. Kao i svaki pravi zeleni čaj, Bademov kolačić ubrzava metabolizam,djeluje stimalitivno na organizam i čisti tijelo od toksina.

S obzirom da je slatkastog okusa, dodatak meda, kandiranog šećera ili nekog drugog zaslađivađa ostavljamo na izbor i stvar ukusa, ali ako zaista želite osjetiti punoću ovog zelenog čaja pustite ga da bude baš takav kako su ga osmislili.

Bademov kolačić u svom sastavu ima zeleni čaj Sencha, kokosove pahuljice i komadiće badema. Priprema se s vodom od 90 stupnjeva,a namakanje traje dvije minute.

Probajte svoja jutra ugrijati toplim čajem i krenuti u novi radni tjedan s elanom i pozitivnom energijom jer svaki novi dan je izazov u kojem samo najuporniji opstaju na dobrom putu da izdrže sve što život stavlja pred njih.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo