Berry Witch - oolong čaj - Ordinacija.hr

Jeste li znali da jedan od najpoznatijih čajeva koji se koriste u redukciji potkožnog masnog tkiva dolazi s Tajvana? Uz već poznate kolijevke čajevca kao što su Kina i Japan, Tajvan nam daruje poseban čaj po imenu oolong.

U današnjoj kolumni govorimo o čaju koji kao lijek pomaže da ljudski organizam djeluje i izgleda bolje.

kRiječ je o čaju koji još nazivaju Crnim Zmajem (Wu long). Listići su spiralnog i nepravilnog oblika koji su na krajevima crvenkasti, a površina srednjeg dijela lista im je svjetlije boje. U svijetu je poznat kao polufermentirani čaj specifičnog i ugodnog okusa koji ima sposobnost uklanjanja viška masnog tkiva oko unutarnjih organa pa još nosi sinonim “aromatični ubojica masnoća” koji u potpunosti opravdava.

Oolong Berry Witch pomaže u produljenju životnog vijeka, poboljšava vitalnost, smanjuje krvni tlak, jača zube i sprječava propadanje zuba, olakšava psihički i fizički stres. Pripomaže kod problema sa kožom kao što su osip, ekcemi i dr. ali i podiže imunološki sustav i ubrzava metabolizam.

Preporučuje se konzumirati 2-3 puta na dan po 300 ml svježe pripremljenog čaja sustavno barem mjesec dana da bi pomaci u redukciji masnog tkiva bili vidljivi. Berry Witch u svom sastavu ima oolong čaj, bazgu, ribiz, maline i komadiće jagode. Priprema se s vodom od 80 stupnjeva, a namače oko 3 minute. Paketić od 50 grama košta 30 kuna u našoj “kućici” i čini ga jednim od prodavanijih čajeva zadnjih par godina u Zagrebu.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo