Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Blago bobica – voćni čaj za sva vremena

Nakon zimskih praznika koji su nam tako brzo prošli vraćamo se našim navikama, ali osviješteni da bi ipak mogli neke stvari u svojim životima promijeniti.

Nekako nam je najlakše početkom godine početi s promjenama pa ih određujemo i pokušavamo izbalansirati odmah nakon odmora. Puni vjere i pozitivne energije da to možemo i želimo prepuni smo malih testova koje prolazimo ili padamo pa se opet vraćamo starim navikama.

Jedna od takvih navika je i ispijanje čajeva. Međutim Tanja i ja nikada nismo posvećivali preveliku pažnju voćnim infuzijama u našem domu. Dok Marko, Luka i Maša oduvijek obožavaju bez obzira na godišnje doba konzumirati voćni čaj. Mi smo ga počeli ispijati sustavno tek krajem prošle godine. Ugodno nas je iznenadio okus čaja koji smo dobili kao tester od našeg dobavljača, a glavni suci odabira i stavljanja na police Kuće zelenog čaja bili su baš Marko, Luka i Maša.

Između naših standardnih čajeva koje pijemo svakodnevno, ponijeli smo na naš poslovno-godišnji put u London i voćnu infuziju Blago bobica za Mašu, ali i za nas. Oduševio nas je bogatim i primamljivim okusom, te bogatstvom vitamina i minerala koje posjeduje kroz sam sastav. Strukturiran od kupina, malina, bazge, crvenih i crnih ribiza, cvjetova hibiskusa i jagode te komadića jabuke, cikle i jagode, ova čajna infuzija brzo postaje neizbježan, razigran i vrlo svakodnevan napitak kojim možete zamijeniti neke kalorične napitke. Čak smo i našim prijateljima u Londonu prilikom jedne neslužbene čajanke pripremili Blago bobica u stanu našeg dragog prijatelja Davora gdje su i oni potvrdili našu konstataciju da je ovaj čaj stvarno poseban voćni čaj.

Bogat sastavom, okusom, mirisom i bojom, malo tko je u našoj “kućici” odbio uzeti barem 50 grama kada smo mu otvorili kutiju. Zato svi vi budući i stalni konzumenti ovog toplog napitka probajte iskusiti ovo bogatstvo okusa koje smo stavili u prodaju krajem prošle godine jer vjerujte nam da vaši najdraži neće zažaliti kada im ga pripremite uz doručak ili poslije podnevnu užinu.

Priprema se s vodom zagrijanom na 100 stupnjeva, a sama čajna infuzija tako ostaje 10 minuta, te se onda procijedi.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo