Bush Fire - rooibos čaj - Ordinacija.hr

Na kraju svake godine remiziramo kakvih je dana bilo u godini koja je na zalasku. Pitate li se i vi? Koliko ste lijepih, smiješnih, romantičnih, tužnih, bolnih i slatkih trenutaka imali u godini iza nas? Moramo si priznati da je svaka unikatna, specifična i neponovljiva s obzirom na način na koji smo je proživjeli.

Naša 2011. godina je bila raznolika, prepuna aktivnog života koji je oduzimao puno energije i pružao puno smiješnih situacija, ponekad i nesretnih trenutaka, ali i u konačnici s pozitivnog stajališta, život nam je otvorio neka nova vrata koja sada polako zatvaramo da bi otvorili druga koja će biti isprepletena sličnim događajima na svoj način. Poučeni proživljenim situacijama postajemo iskusniji, bogatiji i spremniji za nadolazeće životne vrtloge koje ćemo probati usmjeravati na široki put gdje ćemo se energično suprotstaviti svemu što nam može škoditi.

Životna zadovoljstva čine nam naravno i čajevi, a jedan od tih koji otvara nova vrata u našoj “kućici” je i rooibos čaj Bush Fire. Okus koji je toliko raznolik, razigran i sladak, pun voćnog okusa i šarenih boja obećava da će trajno zauzeti mjesto na policama i uveseljavati nepca i organizam blagodatima koje nosi rooibos čaj. Struktuiran od zelenog rooibosa, komadića ananasa, manga, papaje, kakaa, pink papra, smrvljenog papra, cvjetova suncokreta, sljeza, različka, brusnice i pupoljaka ruže najavljuje da će uz prekrasne boje i okus biti unikatan i specifičan pa ga svakako treba probati. Voda s kojom se priprema Bush Fire treba biti oko 100 stupnjeva, a samo namakanje oko 5 minuta i tako pripremljen trebao bi biti jedan od napitaka koje ćemo konzumirati u nadolazećoj godini.

Svim našim dragim čajnim prijateljima ujedno bismo htjeli da 2012. godina bude uspješna i sretna, te neka bude prožeta okusima čaja koji će vas nagraditi svojim blagodatima iz šalice čaja.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo