Temu koju dijelimo u ovoj kolumni sa svima vama koji nas čitate sada, posvećujemo našim dragim čajnim prijateljima, partnerima i svim štovateljima čajeva. Naime već par godina pratimo trend i rast konzumacije naših čajeva u Hrvatskoj i s ponosom možemo konstatirati da polako ali sigurno svi mi utječemo na širenje kulture ispijanja čajeva iz Kuće zelenog čaja.

undefinedBilo da se radilo o ugostiteljskim objektima ili našim malim kućnim čajnim ceremonijama. Čaj kakvog vam predstavlja Kuća zelenog čaja je jedinstven, prepoznatljiv i kvalitetan.

Ovu tezu možemo pokrijepiti i argumentima da sve više poduzetnika u ugostiteljstvu prelazi na malo skuplji čaj od filtar vrećica ali zauzvrat dobivaju klijente koji postaju stalni gosti njihovih hotela, restorana, kafića, kozmetičkih salona, galerija ili knjižnica.

Razlika između čajeva u filtar vrećicama i čajeva u rinfuzi je vrlo velika, a za one koji još ne znaju, čaj u rinfuzi (bulk) je čaj prve kvalitete, a u vrećicama je čaj druge kvalitete (takozvana čajna prašina). O ljekovitosti naših čajeva ste već vjerojatno čuli a možda i doživjeli. Bojama, mirisima i okusom koji naš čaj diše je priča za sebe jer nema štovatelja čaja koji neće pronaći neki čaj za sebe u našoj “Kućici”.

Mnogi u Hrvatskoj nas pitaju gdje mogu uživati u ponudi naših čajeva od ugostiteljskih objekata tj. u kojim se mjestima služi naš čaj? Počet ćemo od nama poznatih a to su: Vila Dubrovnik i Thaj Mahal u Dubrovniku, kafić Fusion u Rijeci, Coffee Factory u Kaštel Kambelovcu, Galerija Lav, kozmetički salon Martimex, kafići Escobar, Ssfer, Booksa, Prva stopa, Roses (Oroslavje), hotel Regent, restoran Boban i drugi u Zagrebu.

kNaravno da cijene variraju od objekta do objekta ali čaj je uvijek čaj, pogotovo ako je iz Kuće zelenog čaja. Preporučujemo da svakako probate popiti šalicu čaja iz Kuće zelenog čaja ako ste u prilici i blizini nekih ugostiteljskih objekata što smo ih naveli i podijelite s nama iskustvo koje ste doživjeli. Obratite nam se na kontakt@kucazelenogcaja.com, te nam slobodno pišite kakve ste dojmove dobili o našim čajevima.

Uživajte uz svoju toplu šalicu čaja svaki dan kao što uživate u sreći koju vam nosi ljubav vama drage osobe koja vas voli.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo