Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Christmas tea – blagdanski čaj iz Kuće zelenog čaja

U vrijeme darivanja uvijek se pitamo što pokloniti najbližim članovima obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima. Možda će upravo paketić vrhunskog čaja pod nazivom Christmas tea na najbolji način izraziti vašu osobnost i želju da osobi kojoj darujete pružite zadovoljstvo i zdravlje koje proizlazi ispijanjem čaja.

Zato smo za vas ove godine (od 20. do 31. prosinca) namijenili popust od 10 posto na cjelokupan asortiman naših čajeva u Ilici 14. Naglasak ipak stavljamo na našu široku paletu božićnih čajeva, a jedan od njih je i Christmas tea.

jChristmas tea je čaj koji u sebi sadrži zeleni čaj Senchu, koru naranče, komadiće badema i cimeta. Svojim mirisom i okusom upotpunjava nam dolazak jednog od najvećih vjerskih blagdana koji nas okuplja, zbližava i usrećuje. Većina nas ove blagdane će proslaviti skromno i darovati svoje najmilije malim stvarima što bi trebala biti i praksa jer u ovo vrijeme ništa nam drugo i ne preostaje nego darivati od srca male darove kao znak pažnje i ljubavi.

Neka miris i okus vrhunskih čajeva budu dio atmosfere u danima koji dolaze, a mi vam želimo puno lijepih trenutaka za Božić s vašim najbližima uz naš blagdanski čaj Christmas tea.

Stara kineska izreka kaže:
“Kako se čovjek izvana pere vodom, tako se iznutra ispire čajem“.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo