Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Fig tree – bijeli čaj za čišći i zdraviji organizam

Nakon Uskrsa mnogi počinju sa čišćenjem organizma putem različitih metoda poput dijeta, i tako dovode određene organe u disbalans sa svojim cjelokupnim sustavom.

Zato je Tim Kuće zelenog čaja ove godine u svoju paletu bijelih čajeva uvrstio jedan poseban čaj, koji će nadamo se prepoznati većina vas koji znate što želite i kako to želite postići.

Naime radi se o bijelom čaju pod nazivom Fig tree koji je poseban zato što ima jedinstven sastav koji bi trebao očistiti organizam od nakupina toksina koji su vjerujemo kulminirali baš za Uskrs kada se tradicionalno malo pretjeruje s nezdravom hranom i pićem.

Fig tree je strukturiran od bijelog čaja Mao Feng, Silver Needle, Superior, zelenog kineskog čaja Jasmin, Dragon Pearl, Chun Mee, cvjetova Rimske kamilice, komadića leće, sljeza, smokve i šafranike. Kao što i sami prepoznajete, ovdje se radi o top kvaliteti bijelih čajeva koje smo već spomenuli u prijašnjim kolumnama. Fig tree baš njima duguje svoje veliko antioksidativno djelovanje kao i detoksikaciju organa i organizma, regulira i pospješuje probavu, poboljšava koncentraciju i pamćenje, dobar je kod dijabetičara, a sada već i znamo da bijeli čajevi zaustavljaju rast nekih tipova stanica raka.

Metoda koja bi bila jedna od najboljih je da sustavno kroz ove proljetne dane u svoj dnevni normativ stavite još barem dvije ispijene šalice Fig tree bijelog čaja, počnete se baviti nekom tjelovježbom i pripazite na unos hrane koja u sebi ima visoku razinu glukoze i nezasićene masne kiseline. Jedite više puta po malo, a prije svakog većeg obroka probajte popiti netom pripremljenu šalicu toplog čaja.

Fig tree je bijeli čaj koji se priprema s vodom od 80 °C. Namakanje bi trebalo trajati oko 3 minute. Prepustite se blagodatima ovog bijelog čaja u ove promjenjive proljetne dane koji su pred nama.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo