In House program zdravlja i liječenja u Victus centru - Ordinacija.hr

Kolumnisti i blogeri: TAJNE NAŠE PODSVIJESTI

In House program zdravlja i liječenja u Victus centru

VICTUS-life management centar iz Zagreba razvio je jedinstvenu metodu “Tjedna oxy energo terapija In house” (u vašem domu) u trajanju od 120 minuta.

Moderan način života uzrokuje stres, jurnjavu, nedostatak vremena i kroničan umor. Kada osjetimo umor u početku se ne događa ništa što bi ukazivalo na zdravstvene poremećaje i tegobe i često ne poduzimamo ništa. No, kada umor postane naše trajno stanje tada našem tijelu kronično nedostaje energije, i smanjuje se elektro-potencijal stanica.

VICTUS-life management centar iz Zagreba razvio je jedinstvenu metodu “Tjedna oxy energo terapija In house” (u vašem domu) u trajanju od 120 minuta.

Oxy terapija kisikom

Oxy terapija kisikom revolucionarna je terapija koja pomaže prehranu mozga i pospješuje rad srca. Medicinski koncentrator kisika povećava vam koncentraciju kisika u tijelu i stanicama i regenerira unutarnje organe, ubrzava metabolizam, vraća energiju, popravlja raspoloženje, a pomaže u liječenju bronhitisa, srčanih bolesti, astme, tumora i svih organskih poremećaja. Terapije kisikom popularne su u svijetu i koriste ih vodeći svjetski sportaši, glazbenici, menadžeri, umjetnici, političari… koji su izloženi povećanim psiho-fizičkim naporima kako bi održali razinu energije.

Uz terapije kisikom, u tjednom energo tretmanu koristimo najmoderniji svjetski uređaj E-power, koji podiže elektro potencijal svake stanice i djeluje revolucionarno (podmlađuje cijelo tijelo, ubrzava metabolizam, dovodi kisik u svaku stanicu, regenerira živčani sustav, ubrzava zacljeljivanje rana itd…). više info o E-power uređaju možete vidjeti na Googleu (E-power machine).

Novo u ponudi Victus centra je dolazak u vaš dom u terminu po dogovoru i provedba dvosatne energo-medicinske terapije u trajanju od 120 minuta. Naše vrhunsko osoblje uz provedbu terapije kisikom i E-power programa, pomoći će vam stručnim savjetima za održavanje vašega zdravlja, tehnikama liječenja, nutricionističkim savjetima te svim ostalim savjetima potrebnima za vaše zdravlje.

Dolazak u vaš dom i dvosatni terapijski program (s najmodernijim uređajima) za područje grada Zagreba iznosi 499,00 kuna (u cijenu su uračunati svi troškovi).

Za više informacija i provedbi In house programa slobodno nam se javite na info telefon 091-333-9999, (Victus-lmc.com i victus.centar@gmail.com).

Victus centar u svojoj ponudi ima i razvijene metode psiholoških i psihoterapijskih savjetovanja i programa (neurostimulacija mozga magnetnim stimulatorima), dopuna liječenju oboljelih od malignih bolesti i dr.

Kisik je lijek i nedostatak kisika u našem tijelu uzrokuje mnoge zdravstvene tegobe. Stoga nam se javite jer možemo pomoći vama i članovima vaše obitelji u vašem domu i dati vam pravovremene savjete kako očuvati vaše zdravlje ili kako se izliječiti.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo