Kad je o seksipilu riječ, svatko od nas ima drugačiji pogled na njega. Za mene, seksipilan može biti nečiji osmijeh, stav, govor i energija koju odašilje.

Kad je pak o izgledu riječ, ukusi se jako razlikuju. Međutim, kad je riječ o make up-u, svi ćemo se složiti da je izvor seksipila crveni ruž. Pa bilo to od rusko crvenog tona preko krvavo plavičastih nijansi i crnog vina pa do noćnog moljca (to je najtamniji MAC-ov ruž, jednostavno ga obožavam).

Crveni je ruž iznimno seksi. A pogotovo kao najjači detalj na licu. Tada najbolje dolazi do izražaja i ostavlja najbolji dojam. Pitate se što još od make up-a upotrijebiti uz njega? Dovoljna je maskara, počešljane obrve i malo rumenila. Na kapke možete staviti gloss za ekstrafiling.

Za vas imam i savjet: napudrajte usta, a zatim nanesite olovku. Tek tada ruž iste boje ili mrvicu svjetliji. Višak uklonite maramicom i ponovite postupak. Ako želite mat efekt i dugotrajnost, preko ruža prijeđite puderom u prahu.

A za kraj – sjajan trik: uvucite kažiprst u usta i izvucite ga. Pritom ga obuhvatite usnama da vam se ruž ne bi preslikao na zube.

Kolumnu sponzorira:
Vrban & Jokovic

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo