Kuća zelenog čaja u Samoboru - Ordinacija.hr

U vrijeme kad je otvoren 185. Samoborski fašnik naša je Kuća zelenog čaja također otvorila vrata svim posjetiteljima Slobodne fašničke republike, tj. Samobora u Perkovčevoj 30, u sklopu već poznate trgovine s velikom “dušom” – Cisum d.o.o.

Slučajnost u podudarnosti termina otvaranja Samoborskog fašnika i Kuće zelenog čaja dobrano nas je nasmijala zbog neozbiljnosti okruženja s kojim se još nismo dosad susreli pri sklapanju poslovnog ugovora.

Suradnja koja je prvenstveno proizašla iz ljubavi prema čaju daje nam nadu za opstankom u prekrasnom Samoboru koji ima potencijala za jednu takvu trgovinu koja ima “ono nešto”.

Vođena ljudima poput Kristijana i Jelene koji su edukaciju o čajevima prošli s puno ljubavi i želje da saznaju što više o ljekovitosti zelenih, crnih, biljnih, bijelih i drugih čajeva, naša priča u Samoboru mogla je polako početi.

Izbor čajeva koje smo stavili u ponudu za sad je nešto skromniji od onog u Ilici 14, ali za početak je sasvim dostatan, čak i za iskusne čajne prijatelje koji znaju što je dobar čaj. Osam blaga Shaolina, Yinzhien (žuti), Oolong, Mate limun, Silver Needle, Rooibos Šljiva/Cimet, Darjeling Royal Garden i još tridesetak najprodavanijih iz Ilice 14 saživjelo se s prekrasanim interijerom koji zrači pozitivnim vibracijama.

Ovim putem pozivamo sve čajne prijatelje da dođu na posljedni fašnički vikend u Samobor te da usput navrate po svoj omiljeni čaj u Kuću zelenog čaja i naprave od sebe maškare jer kako Samoborci već stoljećima poručuju: “Bedaki noriju saki dan, a pametni samo na Fašnik!”.

Tanja&Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo