Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Kuća zelenog čaja u wellness&spa zoni

Prošli vikend je za Tanju i mene bio jedan od ljepših vikenda koji smo proveli radno.

U okružju zdravlja i energije koje nudi wellness&spa centar Terme Tuhelj, po prvi je puta predstavljen “čarobni napitak” iz Kuće zelenog čaja.

Naime, sredinom veljače sklopili smo suradnju s wellness&spa centrom Tuhelj u želji da svim posjetiteljima ponudimo nešto kvalitetnije i zdravije te time oplemenimo već bogatu ponudu koju nam nudi jedan od većih spa&wellness centara u Hrvatskoj.

Bilo nam je izuzetno drago što je posjećenost za taj vikend bila poprilično velika jer mnogi i nisu baš neki čajni prijatelji, ali uz malo edukacije i čajne ceremonije koju smo, vjerujemo, odradili kako treba, mnogo je ljudi kušalo čaj umjesto vode ili nekog drugog napitka u pauzama koje su imali između tretmana u takvom svijetu sauna kao što je ova.

Kroz dvadesetak čajeva iz naše palete koja se sada nudi i u spa&wellness centru Terme Tuhelj počašćeni gosti kroz vikend osjetili su povezanost meditacije i detoksikacije organizma uz pomoć sauna i zelenih, crnih, bijelih, rooibos, ayurvedskih i biljnih čajeva. Osim što su degustirali čajeve, pojedinci su na baru wellness&spa centra odmah i kupili pojedine paketiće od 50 grama jer u ponudi je i opcija maloprodaje čajeva iz Ilice 14.

Za kraj zahvalili bi se ljubaznom i marljivom osoblju spa&wellness centra što nam je pomoglo da približimo, ponudimo i zainteresiramo sve tadašnje i buduće posjetitelje za čajeve iz Kuće zelenog čaja, Ilica 14.

Tanja&Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo