Kolumnisti i blogeri: Na beauty tretmanu

Limfna drenaža – savršen način detoksikacije!

Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana i veće konzumacije masne, slane i slatke hrane te povećane konzumacije gaziranih i alkoholnih pića dolazi do zastoja limfnoga toka u organizmu.

Kako posljedice ne bi bile dugotrajne, idealno je vrijeme da detoksiciramo tijelo i izbacimo štetne tvari iz svoga organizma. Limfna drenaža je jedan od tretmana koji nam pomažu u tome.

Limfna drenaža – najbolji način detoksikacije!

Limfa je bistra, bezbojna tekućina koja služi kao posrednik sastojaka stanicama u krvi. Limfni sustav uklanja višak tjelesnih tekućina, odnosno otpadnih tvari iz tijela. Manji zastoji limfe događaju se svakodnevno (nakon dugog stajanja i sl.), a veći zastoji se događaju nakon teških bolesti ili operacija. Umorne i otečene noge, oči i tijelo spadaju također se mogu protumačiti kao manji zastoji limfe.

Ako ste donijeli novogodišnju odluku o dijeti, obvezno dođite na limfnu drenažu jer će vam rezultati biti puno brži i efikasniji!

Limfnom drenažom aktiviramo tok limfe kroz limfne puteve i tako izbacujemo otpadne i štetne tvari iz tkiva, odnosno tijela. Tretman u prosjeku traje 45-60 min i vrlo je ugodan. Može se raditi individualno i ciljano, a svakako je nezaobilazan u anticelulitnim tretmanima, odnosno programima gdje se potiče proces eliminacije toksina iz tijela. Uz uravnoteženu prehranu tretmanom limfne drenaže možemo smanjiti i prekomjerenu tjelesnu težinu.

Celulit: najgora noćna mora žena nestaje uz pomoć adekvatnih tretmana!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo