Kolumnisti i blogeri: Na beauty tretmanu

Mezoterapija – sve što trebate znati o ovom tretmanu

Shutterstock

Kao što već mnogi od vas znaju, zvijezde crvenih tepiha redovito prate novosti iz svijeta kozmetike koji će im pomoći ispeglati bore.

Danas ću vam predstaviti treman koji bez upotrebe igle hrani kožu, vraća joj tonus, pegla bore i hrani vašu kožu. Ovaj čudesan tretman zove se mezoterapija i radi se aparativno.

Tretman je posve bezbolan i funkcionira na principu elektroporacije koji koristi elektičnu energiju kako bi proizvod dospio unutar stanica kože. Tretman će vratiti elastičnost kože, te će koža dobiti sjaj i izgledati mlađe.

Ne propuštajte ovaj ritual od samo dvije minute za savršen ten

Mezoterapija nije neugodan tretman

Iako se ovdje radi o aparatu u kojem se spominje struja, uvjeravam vas kako taj tretman nije bolan. Naime, u prošlosti su nas uvjeravali da što je jača struja to je bolji efekt, međutim na novijim aparatima važno je kakva struja je prisutna i važno je da aparat prilagodimo osobi koja je na stolu.

Jedini vodič za uređivanje obrva koji vam treba!

Dakle, ne morate se bojati da će koža peći i da ćete imati neugodan tretman. Svi koji prođu edukaciju za ovu vrstu tretmana moraju vam objasniti kakva struja služi za što i koji dio tretmana slijedi.

ČETIRI STRUJE:

Aktivirajuća – kako samo ime ove struje kaže, ona stimulira metabolizam kože.

Hidroforeza – tijekom ove struje u epidermis ulaze ionizirani aktivni sastojci.

Elektroporacija – tokom ove struje aktivni sastojci prodiru unutar stanica kože putem vodenih kanala u membrane.

Krioterapija – vraća napetost i čvrstoću mišića.

Djevojke, naučite kako se riješiti akni u pubertetu

Tretman traje oko 90 minuta i najbolje bi bilo da nakon takvog tretmana ne idete nikamo zbog masne kože. Ovaj tretman idealan je zbog raznih koktela koji se prilagođavaju klijentu osobno. Osobno koristim BT-filer koji nema veze s botoksom, ali zbog sastojaka koji se nalaze u samom botoksu imamo izvrsne rezultate već nakon prvog tretmana. Naravno da što ćete češće dolaziti na tretman imat ćete bolji rezultat, ali to ovisi o vama. 

Vratite licu sjaj, tonus i svježinu

Kao što sam rekla, ovo je tretman na bazi četiri struje koji će vašem licu i vratu vratiti stari sjaj, tonus i svježinu. Mnogi ljudi ne vjeruju u ovakve stvari, ali mnoge žene koje nisu povodnice estetskih terapija koriste aparat kako bi održale mladolikost.

Sjetite se neke glumice i garantirano ćete se sjetiti i neke od njezinih operacija, uspješnih ili manje uspješnih, međutim vi ne morate biti kopije. Budite jedinstvene i osjećajte se prirodno i lijepo u svojoj koži.

Samo je njegovana koža lijepa koža, a uz tretman mezoterapije i najbolje preparate garantiram vam da ćete biti zadovoljni i svježijeg lica no ikada.

Prevencijom do savršenog tena, sjajne kože, prekrasnog tonusa  i njegovane kože. U ovome vam može pomoći samo stručnjak koji koristi vrhunske proizvode koji su predodređeni kako bi pomogli baš vama.

Naučite kako pravilno njegovati kožu u menopauzi

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo