Kolumnisti i blogeri: Kuća zelenog čaja

Milky Oolong: isprobajte čaj kremastog okusa!

Svako novo proljeće u nama potiče buđenje i želju za nečim novim. Priroda se budi i pupa, boje i mirisi se šire i nagovještaju nam da je vrijeme za promjene i ravnotežu energija u tijelu.

Vrijeme je da u svoje živote unesemo nekoliko novih i zdravih odluka da bi ta odricanja bila lakša. Naš savjet je da čitate znakove koje vam život nosi u kombinaciji s intuicijom koja će vam pokazati vjerujemo pravi put za svoju unutarnju radost i probate nizom malih koraka krenuti dalje kada je i najteže.

Tako smo i mi na nedavnoj edukaciji u Beču odlučili napraviti mali iskorak slušajući savjet našeg dobavljača da u našu paletu uvrstimo posebno cijenjen kineski oolong pod nazivom Milky Oolong.

Milky Oolong je prekrasan oolong koji nam dolazi iz provincije Fujian gdje se kroz zamršen i kompliciran proces stvara jedan od najpoznatijih oolong čajeva.

Naime, dok listovi još venu izlažu se pari od mlijeka, te se više puta kupaju i rolaju u mliječnoj esenciji. Tako dolazi do nevjerojatno kremastog okusa koji je bogat mliječnim okusom i posebnom notom kao da ste dodali malo mlijeka u čaj.

Milky Oolong čaj izuzetno je dobar u:

  • ubrzavanju metabolizma
  • podizanju imuno sustava
  • uravnoteživanju mentalnih funkcija
  • borbi protiv malignih bolesti
  • skidanja prekomjernih kilograma
  • apsorpciji masnoća
  • snižavanju povišenog kolesterola i tlaka

Kada jednom probate Milky Oolong, postavljate visoke granice za ostale čajeve jer svojim okusom i mirisom koji je meni osobno kremast i naravno mliječan ostavlja slatkastu notu u ustima koju je vrlo teško zaboraviti. Milky Oolong se priprema s prokuhalom vodom od 80 stupnjeva, a namakanje traje 3 minute.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo