Najveći hit u svijetu estetike je pomlađivanje hijaluronskim filerima bez igle - Ordinacija.hr

Kolumnisti i blogeri: Dr. Nola savjetuje

Najveći hit u svijetu estetike je pomlađivanje hijaluronskim filerima bez igle

Shutterstock

Želja da izgledamo mlađe i ljepše je sveprisutna, ma koliko mi šutjeli o tome.

Beauty industrija izuzetno je aktivna i inovativna što potvrđuje i činjenica da se danas na tržištu nude razne metode pomlađivanja pa je ponekad teško odlučiti koja je baš idealna za nas. No, kvalitetni tretmani s odličnim rezultatima brzo se pročuju i s razlogom postaju popularni. Danas se traže tretmani s brzim rezultatima i što kraćim vremenskim rokom oporavka.

Celulit je i simptom bolesti: prekomjernog rada jetre, povišenog kolesterola…

Bez potrebe za iglom

Upravo zbog tih karakteristika, najveći svjetski hit u svijetu estetike je metoda pomlađivanja hijaluronskim filerima bez igle. Medical Pen najnovije tehnologije je uređaj koji aplicira hijaluronske kiseline u usne, i doljnji dio lica bez potrebe za iglom. Kako radi? Tlak iz olovke je dovoljno jak da se tekuća smjesa utisne u kožu. Ova tehnika je manje invazivna od ostalih postupaka, jer nema igala. Budući da je postupak neinvazivan i rizici su također manji.

Hijaluronska kiselina koristi se kao punilo, a to je kiselina koja se proizvodi i u organizmu. Ujedno je to i razlog zašto ne bi trebalo biti nikakve alergijske reakcije.

Cilj tretmana s Medical Penom je povratiti mladenačku svježinu licu, dubinski ga hidrirati i vratiti mu volumen koji se uslijed procesa starenja gubi. Upravo ovim tretmanom možete osvježiti svoj izgled s naglaskom na prirodni efekt jer ovim tretmanom nikako ne narušavalo sklad nečijeg lica već naglašavamo prirodnu ljepotu.

Ako se borite s gubitkom kose, postoji inovativni tretman koji pomaže, ali uključuje i vašu krv

Ovih 6 tipova ljudi ima povišen rizik od karcinoma kože! Jeste li među njima?

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo