Ortoimplant - Dental Spa - Ordinacija.hr

Stomatolog nije osoba koja se izbjegava, nego partner u kreiranju kvalitete života – moto je i pristup stručnjaka tvrtke Ortoimplant koja novim konceptom liječenja u stomatologiji Dental Spa, otvara vrata novom pogledu na stomatologiju u Hrvatskoj i pretvara posjet zubaru u ugodno iskustvo.

Tvrtka Ortoimplant postoji od 2006. godine i okuplja vrhunske domaće stručnjake, stomatologe u području funkcionalne i estetske stomatologije, školovane u SAD-u, Njemačkoj, Italiji, Japanu i Singapuru.

kNit vodilja, nas u Ortoimplantu jest kako odagnati strah od stomatologa kod pacijenata. U tom smislu ne pokušavamo promijeniti pacijente uvjeravajući ih argumentima, nego smo osmislili jedinstven pristup cjelovite njege za zube i usnu šupljinu i to sve na jednom mjestu. Naši pacijenti ne moraju hodati od jednog do drugog specijalista slušajući različite ekspertize, nego mogu, uz naš tim stručnjaka u Ortoimplantu, otkloniti sve probleme na jednom mjestu te pretvoriti posjet stomatologu u ugodno iskustvo, lišeno bilo kakve neugode i pomisli na strah i bol.

Ortoimplant ne posjećuju samo hrvatski, već i inozemni pacijenti poput veleposlanika, stranih menadžera i mladih poduzetnika, kojima je privlačan osmijeh vrlo važan, a cilj im je da se nakon zahvata što prije vrate vrlo visokim zahtjevima koje nalaže njihov svakodnevni posao. U tom smislu, Ortoimplant pruža vrhunsku uslugu na jednom mjestu. Ordinacija je opremljena hi-tech tehnologijom iz područja stomatologije kako bi se svi zahvati obavljali što brže i bezbolnije, a pacijenti što prije vraćali svom svakodnevnom životu i obvezama.

Uz stomatološku ordinaciju, smjestio se i zubotehnički laboratorij, jedini funkcijski certificirani laboratorij u Hrvatskoj, koji jednom godišnje provodi edukaciju zubnih tehničara. Smještaj pod istim krovom omogućuje usklađenost specijalista, tehničara i pacijenata od samog početka. Zaposleni u laboratoriju Ortoimplanta slove kao “vrhunski dizajneri” zubne tehnike, stalno su na licu mjesta i aktivno se uključuju već u fazi planiranja. Oni također sami razgovaraju s pacijentima o njihovim željama, kao i o mogućim rješenjima.

Upravo ta isprepletenost stručnih polja u Ortoimplantu omogućuje “krojenje” zubala, odnosno prilagodbu svakom pojedinom pacijentu, kako bi mu zubi odgovarali kao odijelo po mjeri, a pacijenti koji žive brzim tempom u kratkom vremenu mogu doći do savršenih zuba.

Kako je svijest o kvaliteti usluge kod naših pacijenata sve prisutnija, Ortoimplant se može pohvaliti da je upravo kvalitetom i dosadašnjim radom, uspio udovoljiti visokim kriterijima za dobivanje ISO certifikata kvalitete 9001:2008, što je za nas još jedan motiv i obaveza da kontinuirano radimo na unapređenju sustava kvalitete, te da se brzo prilagođavamo novim trendovima u stomatologiji.

Što sve možete obaviti u Ortoimplantu?

Rukovodeći se filozofijom kako je lijep i zdrav osmjeh ogledalo Vašeg životnog stila i navika, stručni tim u Ortoimplantu može postati Vaš pouzdan partner ne samo u liječenju, nego i u kreiranju kvalitete života. U tom smislu kod nas možete obaviti zahvate iz područja ortodoncije, implantologije, protetike, endodoncije i estetike.

kOrtodoncija u Ortoimplantu ne znači samo ugradnju aparatića, već primjenjujemo i funkcijsku ortodonciju. U današnje vrijeme, aparatić ne mora biti vidljiv, a kortikotomijom ubrzana ortodoncija omogućava pacijentu da u 3-6 mjeseci postigne ono za što je nekada trebalo 3 godine.

Implantologija je rješenje za zube kojih više nema, a implantanti su mnogo praktičniji od proteza, čime je i kvaliteta života potpuno unaprijeđena. Naša ordinacija godišnje obavi oko 1.000 implantoloških zahvata, gdje se koristi vrhunska tehnologija budućnosti. Snimanja zubala i čeljusti počinju najnovijim Kodakovim 3D rentgenom da bi se napravili virtualni 3D modeli kosti, čeljusti i zubala. Na temelju virtualnog modela radi se operativna udlaga, tj. model na kojem su smješteni otvori gdje čeljust treba rezati za umetanje implantata. Operacije se odvijaju bez krvi, šivanja i velikih rezova, osim minimalnog reza potrebnog za implantat. Jednom postavljen implantat doživotna je investicija.

U Ortoimplantu zub možete liječiti tzv. endodontskom terapijom: uz korištenje najsuvremenije opreme i 3D rentgena, te tretiranje kanala korijena zuba bioozonom, postupak čine brzim i bezbolnim, a zub pritom zadržava svoju funkciju.

Vrijeme straha i bijega od stomataloga postalo je prošlost. Uz Dental Spa, posjet stomatologu može biti ugodno i bezbolno iskustvo. I nasmiješite se. Lijep osmijeh nas prati cijeli život, osnažuje naše samopouzdanje i zrcali naše zdravlje.

k
Autor teksta:

Zdenko Trampuš, dr. dent. med
Ortoimplant

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo