Došao je i dan snimanja. Petak, naglo je zahladilo i uputili smo se u studio Zero, jedan od najboljih studija u Parizu. Genijalan je –super ekipa, super fotografkinja, model zanimljiv bijele kože i svijetle kose.

Frizer je donio tonu umetaka i napravio ogromnu kovrčavu kosu malo “filing” visoke mode, ja sam mijenjao make up ali sam počeo s posvijetljenim obrvama rozim rumenilom i ružem i svijetlim sjenilom na očima. Mislim da smo dali jako fashion i drugačiji izgled Chanelovoj robi koja ima tendenciju da izgleda ozbiljno.

Isa, naša manekenka pretvorila se u vanzemaljsku vilu i kao svaki dobar model ima nevjerojatnu moć transformacije.

Koristio sam proizvode iz nove kolekcije Chanelove šminke, sjenila kremasta i masna tako da je drugi look bio crveno smeđe masno sjenilo na očima i svjetla usta, jako fashion look i nemojte to isprobavati kod kuće.

Umjesto toga probajte s nijansama bež i žućkaste tako da ih stavite na cijeli kapak ili ga čak možete koristiti i kao highlighter na vrhu jabučice obraza da biste dobili svježi i mokri look.

Negdje oko polovine snimanja pola robe je otputovalo ravno za NY na snimanje američkog Vogua i zapravo je nastala totalna strka, jer neke od lookova još nismo stigli snimiti, a možete zamisliti posljedice ako roba ne stigne na avion. Ako ste gledali The September Issue film sve vam je jasno…

Iako, što se filma tiče ima nas i normalnih (razmišljajte o Grace Coddington kao o duhu Vogua, ostale sam pokušao odmah zaboraviti kako ne bih imao noćne more)

Ostatak snimanja prošao je genijalno i osjećao sam se kao da sam doma, na kraju smo nazdravili francuskom pivom i svatko na svoju stranu svijeta (frizer je putovao drugo jutro u Marrakesh na snimanje za Kenzo kampanju).

Naravno, stigao sam i kupiti par stvarčica kao npr. Armani luminous silk foundation, Mac refillove rumenila za contour koja su najbolja, par sjajila lip gele koji vam usta naprave kao da su od plastike, spakirao kofere i preživio turbulentan let i pao u stvarnost…

Do sljedećeg puta…

Svoja pitanja šaljite na:
kolumnist@ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo