Dopustite srcu da se otvori, budite strpljivi. Neka vam ono iskreno kaže koje su njegove najdublje čežnje…

Sada i ovdje ne želim vam (tj. nisam u stanju) puno pisati jer ne znam kako prenijeti ono što osjećam u svojem srcu; milinu, radost, punoću, širinu,toplinu, inspiraciju, život….ljubav koja se preljeva.

To što osjećam ne mogu prenijeti riječima, ili mogu samo djelomično, tek’ toliko da dobijete ideju, ali to neće utjecati na vaše srce da osjeti isto. Ono što ja istinski želim jest, da vi osjetite i doživite ljubav, inspiraciju i sve ono za čime vaše srce čezne.

Stoga će moja kolumna ovaj puta biti prazna stranica koju će ispisati vaše srce.

Zatvorite oči pustite glazbu na linku i osjetite svoje srce. Dopustite mu da priča. Dišite punim plućima i osjetite da život teče slobodno kroz vas. Neka vam srce iskreno kaže koje su njegove najdublje čežnje, radosti, boli, inspiracije….

Imajte hrabrosti osjetiti tugu, bol, čežnju, duboke rane u srcu, prazninu, ljutnju, hladnoću, ali isto tako i toplinu, otvorenost, ljubav, radost, neizraženu ljubav i sve što se pojavi.

Uključite glazbu, osjetite srce i upitajte ga: “Srce moje kako si?

Budite strpljivi, dopustite mu da se polako otvara. Ako vam dođe suza dopustite joj da bude, ako vam dođe smijeh dopustite mu da bude. Štogod se pojavi dopustite da bude i imajte povjerenja. I ako postoji netko koga zaista volite recite mu to, riskirajte. To otvara i iscjeljuje naše srce.

Prisjetite se koliko ste puta u životu bili hrabri reći nekome; “Volim te svim srcem.”,  “Trebam te.”, “Želim te.”,  “Nedostaješ mi.”,  “Čeznem za tobom.”…
Kada ne izražavamo ono što nam je na srcu ono se polako zatvara, pretvara u kamen i sprečava nas da doživimo svu ljepotu i punoću života.

Poslušajte šapat u grudima i dišite s njim.

Želim Vam ispunjeno i radosno srce.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo