Kolumnisti i blogeri: Sam svoj guru

Provedite vikend u nekoj “drugoj dimenziji”

Jedna od najmoćnijih “stvari” koju možemo učiniti za balansiranje svojeg duh-tijelo sustava jest boravak u prirodi. To je nešto što nas automatski vraća sebi, jer mi nismo odvojeni od prirode. Mi smo dio nje. Drveće izdiše ono što mi udišemo, i obratno.

Sunčeva svjetlost, izvorska voda, biljke, zemlja i ostali prirodni elementi nas oživljavaju, revitaliziraju, ozdravljuju i vraćaju unutarnjoj mudrosti. Priroda je dio univerzalne svijesti i živa je, dok boravak pred ekranima, u zatvorenim prostorijama, zagađenom zraku, neprirodnim frekvencijama i umjetnoj svjetlosti stvara bolest i udaljava nas od nas samih i od izvora života.

Pratite što vam tijelo govori i tako održite prirodni ritam

Ista inteligencija pokreće sunce i mjesec kao i naše srce i bubrege. Točka u kojoj nastaje disbalans je trenutak kada ne podržavamo prirodne procese. Kada smo umorni pijemo kavu kako bi ostali budni, jer “moramo još nešto obaviti“. Tijelo nam daje prirodni signal za glad, žeđ, umor i sve ostalo i ako ih uvažavamo održavamo prirodni ritam i zdravlje.

Ne podržavanje prirodnih impulsa kroz dulje vrijeme remeti rad organizma, on se počinje prilagođavati neprirodnim uvjetima i razbolijevati.

Šetnja, meditacija, mir, tišina, livade, šume, mirisi i boje prirode oživljavaju naše tijelo i regeneriraju naš duh.

Ako ste depresivni živite u prošlosti. Ako ste anksiozni živite u budućnosti. Ako ste u miru živite u sadašnjosti.” Lao Tzu

Regenerirajte duh i tijelo

Učinite to u očaravajućem okruženju Parka Prirode Velebit, pijući planinsku izvorsku vodu, udišući čisti zrak, mirise šume, cvijeća i zemlje. Sudjelujte u vrlo moćnom procesu unutarnje transformacije gdje iz stanja napetosti, brige i odvojenosti polako ulazite u prostor tišine, opuštenosti i lakoće u kojem shvaćate da je ono za čime čeznete unutar Vas; svo obilje, ljubav, radost, ispunjenje, sloboda, inspiracija, kreativnost, mir.

Utišajte um, osluhnite tišinu i osjetite što znači biti ispunjen čistom sviješću. Otkrijte nove dimenzije postojanja kroz vođeni hike u Čarobnu šumu i prepustite se sadašnjem trenutku.

Boravak u magičnom okruženju www.lindenretreat.com i program totalne regeneracije odvesti će Vas u potpuno DRUGAČIJU DIMENZIJU POSTOJANJA i otvoriti novi unutarnji prostor.

Sve detalje možete pronači ovdje!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo