Moramo priznati da nam je već dosta ovih iznad prosječno toplih dana u Zagrebu i da se veselimo prvim jesenskim danima koji u svojim svježim jutrima bude želju za šalicom čaja.

Razigrane boje jeseni i prve gradske kiše bude u nama nostalgiju za onim tinejdžerskim danima kada nam ništa nije bilo naporno, teško i toliko stresno da nam je potrebna regeneracija.

No, sada je to već jedna druga faza života gdje težimo mentalnom i fizičkom skladu uz ono što nas vraća u homeostazu i regenerira.

kUz već poznatu ayurvedu takvi su dani ili sati mogući ako imamo želju i volju za nekom promjenom koja će zauzvrat naše tijelo i um nahraniti pozitivnom energijom. Pošto se ovdje radi o ayurvedi koja preventivno djeluje kroz bilje, ovu čajnu infuziju preporučamo konzumirati svaki dan u večernjim satima ili kroz dan kada nam je potrebna regeneracija.

Cimet, šipkova kora, cvjetovi kamilice, osušena cikorija, klinčići, komadići jabuke, limunova kora, đumbir i komorač čine strukturu Regeneration biljnog čaja koji osvaja i mirisom, a ne samo pomno izabranim biljkama ayurvedskih majstora.

Svi vi koji svoj um i tijelo dovodite do granica nemoguće održivog na duže vrijeme, redovitom konzumacijom prevenirat ćete možda i nastanak neke bolesti ili ozljede koja se vrlo lako može pretvoriti u kroničnu bolest psihičkog ili fizičkog karaktera.

Regenration je biljni čaj koji se priprema s vodom od 100 stupnjeva, a sama infuzija se namače do 5 minuta. Paketić od 50 grama košta 20 kuna i vrlo brzo se okusom može “podvuči” pod kožu i postati dnevni ritual u životu “malog čovjeka”.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo