Htjeli bismo vam u ovoj kolumni približiti jedan izuzetno poseban zeleni čaj koji nam svojim okusom približava i dočarava orijentalne krajeve. Čaj koji u potpunosti budi u nama malog Aladina ili Jasminu i vodi nas na put na malom čarobnom “ćilimu” u orijentalne krajeve.

Upoznati ste već s blagodatima koji se nalaze u zelenom čaju pa zato probajte uvesti u svoju dnevnu prehrambenu naviku jedan od zelenih čajeva jer ćete time svome organizmu pružiti veliku pomoć u detoksikaciji, ubrzanju metabolizma i naravno prirodne antioksidanse.

kRose of the Orient u svom sastavu ima kinesku Senchu, Gunpowder, Fog Tea, bijeli Pai Mu Tan, latice ruže, jasmin, cvjetove različka i nevena.

Već petu godinu je u osnovnoj ponudi zelenih čajeva i svake godine sve više i više ima svojih štovatelja jer svojim prekrasnim mirisom osvaja čak i one koji nisu za zelene čajeve sa cvjetnom notom.

Priprema Rose of the Orient aromatiziranog zelenog čaja se obavlja s vodom od 90 stupnjeva, a namakanje ne bi trebalo trajati više od 2 minute. Za vrećicu od 50 grama morate izdvojiti 30 kuna čime spada u skuplji rang aromatiziranih zelenih čajeva. Ali vjerujte nam da Rose of the Orient to opravdava već prvom ispijenom šalicom.

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo