Kolumnisti i blogeri: Na beauty tretmanu

Saznajte što je to multipolarna radiofrekvencija lica

U prošloj kolumni pisala sam o važnosti čišćenja lica, stoga ću se i ovoga puta nadovezati na tu temu. Čišćenje lica spada u osnovnu njegu kože, a u specifičnu spadaju razni tretmani lica(ovisno o tipu, stanju kože i cilju koji želimo postići).

Jedan od takvih specifičnih tretmana kojeg osobno jako preferiram i o kojem bih ovaj puta nešto rekla je radiofrekvencija lica. Radi se u kombinaciji sa čišćenjem lica (mehaničkim istiskivanjem), nakon čišćenja lica ili zasebno kao individualni tretman-ciljano djelujući na anti-age učinak.

Radiofrekvencija lica povećava temperaturu na potkožno vezivno tkivo gdje se stvara prirodni pokret otpora na proizvodnju topline te potiče kožni sloj na lučenje više kolagena,čime se oporavlja elastičnost kože i popunjavaju pregibi i bore. Kada se kolagen proizvodi kontinuirano, on povećava debljinu i gustoću kožnog sloja, ispunjava bore, eliminira ožiljke i daje koži elastičnost i sjaj. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a vremenom se i intenziviraju jer dolazi do proizvodnje novoga kolagena.

Multipolarna radiofrekvencija

Postoji mnogo vrsta aparata RF, a tretman kojeg osobno radim je Multipolarna RF s uključenim bio-photon principom rada.

Mulipolarni RF sustav može promijeniti električno polje tretiranog tkiva milijun puta unutar 1 sekunde. Te električne čestice u tkivu proizvode brzo gibanje stvarajući toplinu u potkožnom tkivu i tako potiču veznu strukturu u trostruku spiralnu strukturu. Tako nastalim novim kolagenom i kontrakcijama postiže se efekt učvršćivanja kože. Bio photon princip sadrži kompozitno svjetlo koje sadrži niz različitih valnih duljina koje uzrokuju promjenu temperature,poveća se aktivnost zdravih stanica kože,ubrzava se cirkulacija, podiže i zateže se koža i povećava se njena vlažnost.

Tretman završavamo lifting maskom ili nekom drugom odgovarajućom maskom tako da je rezultat zagarantiran. Svaki rezultat najbolje je isprobati na sebi, stoga ne čekajte, isprobajte radiofrekvenciju i osjetite tretmane na vlastitoj koži.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo