Dragi moji prijatelji, tri dana nakon završetka SKOK-a polako se vraćam u svakodnevni život i shvaćam tek sada, da sam proteklih mjeseci živio u nekom paralelnom svijetu. Svijetu u kojem su radni dani trajali 20 sati dnevno i bili prekratki, svijetu u kojem sam izgubio stvarni kontakt sa svakodnevicom i živio samo jedno – živio sam SKOK. I upravo zbog toga, nadam se da i vi osjećate i dijelite sa mnom istu ideju i misao, a to je da smo postigli veliki uspjeh kroz cijeli projekt.

kU ovo kratko vrijeme, u ova 2-3 dana dobili smo i dobivamo različite komentare najviše vezane uz pohvale za organizaciju, sadržaje i program, prezentere. Unatoč činjenici da je velika elementarna nepogoda na Islandu imala razmjerno veliki utjecaj i na SKOK, pa smo zbog nemogućnosti dolaska 5 internacionalnih predavača bili prisiljeni u zadnji trenutak mijenjati gotovo kompletan raspored aerobik dijela konvencije, cijeli Orlando Wellness Team je s uspjehom prebrodio sve teškoće uzrokovane navedenim. Tu se prije svega želimo zahvaliti našim dragim prijateljima i instruktorima koji su nesebično uletili u raspored i “spasili” situaciju: Ana Matejak, Mirna Fajdetić, Ivona Forenbaher, Jelena Marinković, kao i cijeli Ninas team iz Beograda… Dokaz je to “respecta” prema kvaliteti ideje SKOK-a, ali i činjenici da postoji snažna veza unutar naše struke. Veza koju i dalje treba održavati i činiti ju još jačom.

Pilates kongres je tradicionalno bio kvalitetan i njegovo održavanje više nije potrebno pravdati ničim.

Aerobik kongres je bio izniman unatoč svim problemima, i šteta što je određeni broj “nevjernih” vježbača odustao od sudjelovanja samo dan prije održavanja, opravdavajući se činjenicom da su pretpostavljali kako će isti biti odgođen zbog problema s prezenterima. Tako je umjesto 250 aerobičara u novim i zahtjevnim koreografijama i prezentacijama sudjelovalo njih stotinjak. No to je naša stvarnost i meni kao organizatoru govori puno za budućnost.

kNajveće iznenađenje je ipak uspjeh i iznimno kvalitetan feed back fitness dijela kongresa. Isti mi je bio najveća nepoznanica, kako će reagirati sudionici, kako će se snaći predavači. No očito je da postoji silna potreba za ovakvim sadržajima stručnog okupljanja jer je većina sudionika bila oduševljena prezentacijama i predavanjima.

Na kraju samo je jedan segment koji me čini nezadovoljnim. A to je moja (ne)posvećenost svakome od Vas i Vašim predavanjima. Na žalost, to je križ statusa organizatora i direktora ovakvih projekata. Kako zbog nastale izvanredne situacije, kako zbog brojnih organizacijskih obveza nisam neke od Vas uspio niti pozdraviti na kvalitetan način, neke čak ni vidjeti. Ispričavam se zbog toga.

Naučio sam puno kroz ovih nekoliko mjeseci, i vjerujem da ću uz Vašu podršku dogodine pripremiti još veći i bolji projekt. Vjerujem da ću SKOČITI više, bolje i jače prema svima Vama.

 

Orlando

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo