Napokon. Još kao dijete znao sam (ili sam dobio informaciju) da je ovaj naš život samo jedna epizoda. Film. Igra. Sve više znanstvenika, neurokirurga, fizičara, liječnika… ponavlja ove riječi temeljene na osobnim iskustvima te znanstvenim spoznajama.

Ako smo sačinjeni od TIJELA, DUHA I DUŠE (u to više nitko ne sumnja), u trenutku odlaska s ovog svijeta napuštamo samo TIJELO. Duh je naš netjelesni dio koji je uvijek prisutan (čak i u snovima, kada nismo svjesni svoga tijela), a DUŠA je naš osobni program koji nosimo sobom i razvijamo je životima.

Kako se osjećate kada čitate ove rečenice? Prihvaćate li ovo, opirete se, jeste li ljuti ili ne prihvaćate?

Promatrajte svoju reakciju, ona govori puno o vama, vašim unutarnjim sukobima, strahovima i blokadama. Zašto? Zato jer smo svi ENERGIJA. Naše tijelo sastoji se od 70 posto vode, energetska smo bića i podložni smo promjenama… svakoga dana, svake sekunde. Život je tok, znamo svi.

Nikada se ne može ponoviti ista situacija u našem životu – sve se mijenja.

Bit energije je da prelazi iz jednog oblika u drugi, to govori fizika, a kvantna fizika govori da je sve moguće promijeniti akcijom. Što znači? Jako puno… to znači da ne postoji nešto kako jest, već kako mi prema tome djelujemo i što želimo. Znači, ne postoji strah, ljutnja, bijes, sumnja, kriza, smrt… To su sve promjenjiva stanja koja mijenjamo promjenom svoje vlastite frekvencije.

Kako? Pokušajte napraviti jednu vježbu. Pokušajte osjetiti STRAH ili se sjetite situacije u kojoj ste se jako bojali. Zamislite je i pokušajte osjetiti STRAH u svome tijelu. To je trenutni osjećaj.

Zatim se nasmiješite pred ogledalom i zadržite taj osmjeh dvije-tri minute (kao mimiku) i zamislite neku smiješnu situaciju. Što se dešava? Jedan osjećaj zamjenjuje drugi.

Vi se nakon dvije-tri minute osjećate veselo i opušteno bez obzira na prethodni osjećaj straha. Jedno stanje zamjenjuje drugo i što je najvažnije, u promjeni svoga stanja sudjelujete vi osobno. Film vašega života odvija se u vama samima, kada zatvorite oči, tada postoji samo vaš unutarnji svijet koji stvarate sami.

To se zove ZAKON SLOBODNE VOLJE. Što ćete misliti ovisi o vama samima. Što ćete željeti, također, što ćete govoriti, jesti, učiniti… sve je vaša slobodna volja i uvijek možete učiniti (reći, misliti) što god želite. I tada aktivirate univerzalni zakon Svemira – zakon PRIVLAČNOSTI – uvijek privlačite ono što zračite (želite, govorite, mislite).

Osobno sam nekoliko puta doživio stanje “životne opasnosti“ i uvijek se u tom trenutku aktivira zakon “obrane i samopomoći“ u vidu neobjašnjivog.

Kada shvatite da je sve jedan film u kojem smo mi samo glavni glumci i da možemo mijenjati puno više no što mislimo, tada život postaje lijep usprkos svim nedaćama koje nas okružuju. Vrijeme je velikih promjena, kvantnih skokova i “podizanja nivoa svijesti“.

Potrebno je naučiti zakone života i kvantne transformacije kako bi uskladili ovaj vanjski i naš unutarnji svijet i postali njegovi gospodari… (vrijeme je velikih manipulacija, stoga je potrebno poznavati zakone života).

VICTUS centar organizira tečajeve i predavanja: Kako univerzalnim zakonima pobijediti strah, bolest, krizu i smrt… Kako preskočiti znanje i odmah doći do mudrosti…Informacije na: victus.centar@gmail.com ili 091-333-9999

Kada naučite sami upravljati životom, tek tada postajete njegov gospodar.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo