Kolumnisti i blogeri: Na beauty tretmanu

Tretmani ljepote ususret novogodišnjoj noći

Foto: Shutterstock

Dolaze nam dani svečanih događanja. Osim kose posebnu pažnju moramo posvetiti i licu kako bi zabljesnuli u božićnim svečanostima i eventima te kako bi u novogodišnjoj noći izgledali besprijekorno.

Sada je idealno vrijeme za klasično čišćenje lica – da se odstrane nakupljene nečistoće i pripremi koža za ciljane tretmane lica. Mlađim osobama će biti dovoljan i samo tretman klasičnog čišćenja lica, dok će onima iznad trideset i pet i više godina biti poželjno napraviti anti-age tretmane. Jedan od njih je i hijaluronski tretman. Osim što je iznimno relaksirajući, efikasan je i u borbi protiv bora, osvježuje kozu lica i idealna je priprema za novogodišnji make-up.

Starenjem koža počinje gubiti hijaluronsku kiselinu i koža postaje umorna, bez sjaja te se stvaraju bore. Hijaluronska kiselina je sadtavni dio kože, veže na sebe vodu što rezultira pomlađenim izgledom kože.

Tretman u nekoliko faza

Moje klijentice ga iznimno vole jer je učinak vidljiv odmah nakon prvog tretmana. Sam postupak tretmana se izvodi u nekoliko faza, a svi pokreti u tretmanu podižu i učvrščuju kožu. Budući da je glavni sastojak u svim fazama hijaluronska kiselina, povećava se postotak vlage u koži, jača se zaštitna barijera te koža dobiva mekoću i karakteristike mlade kože. Odgovara mnogim tipovima kože, kako suhoj, tako i osjetljivoj, sklonoj alergijama. Hijaluronska kiselina trenutačno obnavlja volumen kože, a specifični podizajući pokreti stimuliraju mikrocirkulaciju.

Neka Vaša koža uživa u rukama kozmetičara i neka bude opet svježa, napeta i mladenačkog izgleda. Dočekajmo završetak ove godine lijepe i njegovane! Vidimo se na tretmanu!

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo