Kolumnisti i blogeri: Tajne uspjeha

Vrijeme velikih promjena: prilagoditi se ili nestati?

Prijelaz u više dimenzije – Promjena stanja svijesti, globalne promjene, samoispunjavajuća proročanstva, kontakti sa izvanzemaljskim bićima… primjećujemo sve više takvih i sličnih naslova u medijima, TV emisijama…

Što se dešava? Mijenja li se zaista svijet? Mijenja li se naša svijest? Možemo li promjenom stanja svijesti mijenjati svijet u kojem živimo?

Sve više nas interesiraju odgovori na ova i slična pitanja. U svijetu su razvijeni posebni uređaji koji na principu slučajnosti kontinuirano generiraju linije podataka. Na njemu rade stotine istraživača, inženjera. Diljem svijeta je postavljeno 65 takvih elektroničkih generatora (REG) koji rade na principu slučaja. Oni prikupljaju podatke i šalju ih središnjem kompjutoru u Princeton koji vrednuje rezultate. Hipoteza glasi: ako postoji nešto nalik na globalno polje svijesti, tada bi pri globalnim događanjima slučajnost trebala biti narušena, a na njeno mjesto bi trebao doći svojevrsni red.

Sve više znanstvenika, a ne samo mistika i proroka govori o promjeni stanja svijesti. Govori se o spajanju s FOTONSKIM OBRUČEM. Fotonska energija je novi oblik energije koja nema ni početka ni kraja (kao niti Svemir). Ova energija nije do sada bila moguća jer je trećoj dimenziji bila nepristupačna, znači, ulazimo u četvrtu dimenziju…

Kako tvrde znanstvenici, otuda toliko vidljivih promjena na globalnom planu. Ekonomska znanja padaju u vodu, imamo osjećaj da sve manje “upravljamo sami sa sobom“ i da što god poduzimamo ništa “ne ide“. Često ne kontroliramo svoje emocije, pojavljuju se epidemije bolesti kao što su RAK, psihosomatske bolesti, gubitak energije na svim poljima

Fotonska energija posjeduje drugu frekvenciju, finiju i više od one na koju smo navikli. Mi smo je već osjetili, ona je na Zemlji. Ona ulazi u nas kada nam je dobro (ovdje i sada u ovom trenutku). To znači ako se i dalje budemo bavili “prošlošću i budućnosti“ nećemo biti u prilici prilagoditi se novom obliku energije.

Otuda sva učenja u kojima moramo naučiti “upravljati sobom“, zadržati unutarnji mir, prihvaćati stvari, događaje i situacije kako dolaze, ne postavljati pitanja “zašto“ jer sve što nam se događa ima neki svoj “red“. Otuda izreka da nam se ništa ne dešava slučajno… kako niti u Svemiru.

Ako je u Svemiru sve “savršeno“, tada smo i mi savršeni. Milijarde zvijezda, vrijeme koje teče jednakim ritmom milijardama godina, godišnja doba, priroda…

Cilj ovoga prijelaza je usklađivanje i uzajamno djelovanje s fotonskom energijom.

Kako znati da je ona prisutna? Pojačavaju se misli, ono što pomislimo često se brzo dešava… pomislimo na nekoga, ubrzo ga sretnemo… pojačava se zakon “akcije-reakcije“, ono što mislimo, govorimo i radimo, brzo nam se “vraća natrag“.

Promjenom stanja svijesti nećemo moći više misliti, govoriti i raditi loše, a da nam u životu bude dobro… to je nemoguće.

Stoga, što god mislili o ovim teorijama i procesu, prije ili kasnije biti ćete suočeni s osobnom transformacijom. Ukoliko želite aktivno sudjelovati u tim procesima, ući u vlastitu podsvijesti, promijeniti ili podesiti vašu “frekvenciju“ naš VICTUS lmc centar stoji vam na raspolaganju.

Spojili smo znanje, iskustvo, trendove i svjetska dostignuća u jedan zanimljiv program “Transformacije“, a nudimo: kompjutorsku dijagnostiku, izradu psihoprofila, tretmane uređajima za stimuliranje mozga i moždanih valova, psihoterapije, hipnoterapije za odvikavanja od svih oblika ovisnosti i dr.

Više o nama možete pogledati na Victus lmc ili nas konktaktirati na 091-333-9999.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo