Zeleni čaj: Mandarina/kokos - Ordinacija.hr

Stigla je jesen u naš grad i ulice su oživjele uz mirise pečenih kestena i prohladnih večeri koje nam nagovještaju prve znakove da je vrijeme za ugodnu i toplu šalicu čaja uz dobro društvo negdje na terasi zagrebačkih lokala ili u toplom domu uz svoje najmilije.

U mnoštvo plodova koje nam priroda u ovo prekrasno godišnje doba nudi se ubraja i jedan citrusni agrum tj. mandarina. Vrlo popularna u našem domu. Uz grožđe i pečene kestene, neretvanska mandarina se na našem prehrambenom meniju kao međuobrok nalazi skoro svakodnevno.

Međutim, da bi i Kuća zelenog čaja bila u korak s “prirodom”, ponudili smo našim čajnim prijateljima jedinstvenu mješavinu zelenog čaja koji je izuzetno simbiotičan s godišnjim periodom u kojem se nalazimo.

Strukturiran od kineskog zelenog čaja G. Yunnan, Chun Mee, Guangxi, ružinih pupoljaka, komadića mandarine, kokosa i ananasa čini pravi užitak za ljude koji vole zeleni čaj bogat mirisom, okusom i blagodatima koji su u ovom čaju prava simfonija ljekovitosti i zdravlja.

Bilo da se radi o ispijanju zelenog čaja Mandarina/kokos prijepodne ili poslijepodne, on će vas istuširati svojim mirisom i okusom, te ubrzati metabolizam, nahraniti stanice polifenolima i učiniti vas zadovoljnijim bićem pa time i produktivnijim za posao, obitelj i društvo.

Učinite svom organizmu uslugu i započnite ove maglovite, hladne i kišovite dane mirisom koji će ispuniti svaku prostoriju u kojoj se priprema ovaj novi čaj iz Kuće zelenog čaja.

Mandarina/kokos zeleni čaj se priprema s vodom od 90 stupnjeva, a namakanje samog čaja traje oko 2 minute.

 

Tanja & Goran

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo