Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Bezmetalna eMax krunica u vrijednosti od 2500,00 kuna na dar!

Stručni tim VISODENT dentalne medicine poklanja besplatan pregled i po jednu estetsku bezmetalnu eMax krunicu u vrijednosti od 2500,00 kuna u svojim ordinacijama u Zagrebu, Splitu i Rijeci. U svakom gradu još po jedan čitatelj dobiva gratis pjeskarenje zuba.

Odgovorite na naša pitanja i već sutra saznajte jeste li sretan dobitnik!

Visodent ordinacije dentalne medicine poseban naglasak stavljaju na bezmetalne keramičke krunice koje imaju znatnu estetsku prednost pred drugim vrstama materijala.

Doc. dr. sc. Nikola Petričević, voditelj Visodent tima, specijalist je iz područja stomatološke protetike i stručnjak u implanto-protetici, koju je usavršavao u Rimu. U  svom višegodišnjem kliničkom radu isprobao je veliki broj keramičkih materijala, od kojih su najpoznatiji cirkon i staklokeramika. Kao prednost staklokeramike ističe postizanje besprijekorne estetike, odnosno izgled zuba koji po svim estetskim odlikama odgovara prirodnom zubu.

Za razliku od metalkeramičkih krunica kod kojih postoji metalna osnova, prednost potpune keramičke krunice je to što cjelokupnim volumenom doprinosi imitiranju boje zuba i optičkih efekata koji krunici daju prirodan izgled. Svjetlost prolazi i lomi se kroz sve slojeve staklokeramike tako da krunica vjerno reproducira  strukturu prirodnog zuba, i to iz svakog kuta promatranja.

Sve bezmetalne krune su jake, dugotrajne i manje izražene na napuknućima materijala. Pojedinačne krunice i mali mostovi jednake su čvrstoće kao i metalkeramika, čime je osigurana i njihova dugotrajna upotreba.

Prednost cirkon keramike nad drugim estetskim materijalima je velika čvrstoća i kod velikih mostova, a koja je u rangu čvrstoće metala. Upravo su njegova iznimna čvrstoća i bijela boja ovaj materijal učinili iznimno popularnim, kako među stomatolozima, tako i među pacijentima.

Obratite se s povjerenjem vrhunskim stručnjacima VISODENT ordinacija u Zagrebu, Splitu i Rijeci te osigurajte svoj termin tijekom prosinca.

Osmjehnite se zdravlju!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo