Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Femisan – Prirodno za zdravlje žena

KEMIJA, ne hvala! svi smo svjesni i dobro upoznati sa značenjem riječi KEMIJA. Kemijsko djelovanje, učinci, nus pojave, sve to utječe na naše tijelo i organizam. Želimo li to ? Naš iskusni tim farmaceuta i biologa, s ljubavlju prema ljekovitim biljkama i zdravom životu, stvorili su biljne kapi FEMISAN, tekući dodatak prehrani.

Darujemo dva čitatelja Femisan A proizvodom, a na vama je samo odgovoriti na naša pitanja!

PRIRODNO za zdravlje ŽENA

Femisan je proizvod na  bazi pažljivo odabranog ljekovitog bilja, bez dodatih umjetnih tvari, boja i hormona. Zahvaljujući svojim sastojcima služi za očuvanje zdravlja i funkcija reproduktivnih organa kod žena od perioda puberteta do menopauze. Ekstrakt herbe livadne vrkute doprinosi smanjenju menstrualnih nelagoda, a  sve uz pomoć drugih sastojaka koji čine Femisan A – ekstrakt herbe stolisnika,ekstrakt cvijeta nevena,ekstrakt herbe iglice,ekstrakt lista dvornika,ekstrakt lista peršina

Zašto biljne kapi?

Tinkture su najjači oblik biljnog preparata jer je u njima i najveća koncentracija ljekovitih tvari (biološki aktivnih tvari), a mi vam želimo osigurati maksimum biljne snage. Svi proizvodi su prošli analize, prijavljeni su u sustav Monitoringa Ministarstva zdravlja odnosno zaključeno je da Femisan A kao tekući dodatak prehrani odgovara, prema analizama i deklaraciji odredbama europskih i hrvatskih pravilnika vezanih za dodatke prehrani. Do danas FEMISAN je nagrađen sa 27 zlatnih medalja, 3 zlatna pehara za kvalitetu proizvoda na Sajmu ekologije u N.Sadu (2011.g.)

www.femisan-croatia.com  i www.femisan.info

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo