Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Odgovorite na pitanje i osvojite tretman pomlađivanja!

Darujemo Vam tretman Dermapen i PRP – rejuvenacija mikroiglicama i Vašom vlastitom plazmom, u vrijednosti od 2100 kuna, u poliklinici Ribnjak.

Dermapen predstavlja standard usluga tzv. anti–aging procedura. Radi se o automatskom uređaju koji koristi mikroiglice stvarajući sitne ubode na koži. Ova napredna tehnologija, omogućuje dozirano i filigransko točno prodiranje iglica, dok ubodi potiču regeneraciju. To znači pojačano stvaranje kolagena, kao osnovnog sastojka naše kože. 

Automatizirani pokreti dermapena izazivaju tek blagu nelagodu, ali ne i bol. Kod osjetljivijih osoba, dovoljno je koristiti anestetsku kremu prije tretmana.

Dermapen je idealan u kombinaciji sa matičnim stanicama jer se na taj način postiže maksimalan učinak pomlađivanja kože. Procedura koja koristi tu kombinaciju naziva se autologna kondicionirana plazma ili PRP, a može se ponoviti u više navrata, samostalno ili sa aplikacijom matičnih stanica.

Primjena matičnih stanica danas je standard primjene u nekoliko medicinskih grana. U Poliklinici Ribnjak, uz primjenu u ortopediji, svakodnevna je upotreba u estetskim tretmanima.

Plazma kao sastojak naše krvi, sadrži krvne stanice trombocite, bogate faktorima regeneracije. Njihova lokalna primjena, dokazano potiče regeneraciju tkiva, u ovom slučaju kolagena i elastina. Tako možemo iskoristiti biološki potencijal našeg organizma, na potpuno siguran, bezbolan i efikasan način.

Za prve rezultate potrebno je pričekati otprilike 4 tjedna, koliko je potrebno za stvaranje novog kolagena i elastina. Potom, iz dana u dan, proces pomlađivanja postaje vidljiv i omogućuje sjaj vašoj koži.

Bore, ožiljci lica i tijela, problemattičan ten, prisutnost akni, strije i hiperpigmentacije samo su neke od indikacija za ovaj visoko učinkoviti tretman.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo