Osvojite Imunosal i budite sigurni da će cijela obitelj biti zdrava! - Ordinacija.hr

Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Osvojite Imunosal i budite sigurni da će cijela obitelj biti zdrava!

Možete li išta bolje zamisliti od jakog imuniteta cijele obitelji? Naravno da ne! Baš zbog toga, poklanjamo Vam Imunosal poklon paket za Vas i vaše najmanje!

Zdravi imunosni sustav preduvjet je zdravog organizma, a za njegovo djelovanje potrebno je unositi dovoljne količine nutrijenata, što se današnjim načinom života kroz prehranu najčešće ne čini. Pomoć u obliku dodataka prehrani za jačanje imuniteta je zato više nego dobro došla, posebno u sezonama viroza i prehlada.  

Snažni beta-glukan i ostali nutrijenti

Beta-glukan, najpopularniji sastojak za imunitet, aktivira stanice zaslužne za obranu organizma i ima višestruko djelovanje: jača imunitet i štiti od potencijalnih upala, ali isto tako ubrzava oporavak i smanjuje simptome.

Vitamin C i vitamini B kompleksa, kao i minerali cinka i željeza, nužni su za normalan rad imunosnog sustava, dok je koenzim Q10 posebno je važan za energiju, a njegova razina u organizmu opada s godinama.

Za jačanje imuniteta, Imunosal je pravi odabir!

Imunosal® proizvodi za jačanje imuniteta su jedinstveni jer sadrže snažni beta-(1,3/1,6) D-glukan u kombinaciji s pojedinim vitaminima, mineralima te posebno odabranim nutrijentima.

Imunosal® kapsule sadrže čak 900 mg beta-glukana u dnevnoj dozi, vrlo važan koenzim Q10, željezo, cink, vitamine C i E te svih 8 vitamina B-kompleksa.

Imunosal® sirup za djecu je odličnog okusa i sa sastojcima je posebno prilagođen djeci, može se korisiti već od navršene godine dana. Uz beta-glukan sadrži i cink te 10 vitamina.

Više informacija o proizvodima možete pronaći na službenoj stranici

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo