Poklanjamo tri pregleda i eMax krunicu za savršen osmijeh - Ordinacija.hr

Mjesec darivanja - svaki dan jedan dar!

Poklanjamo tri pregleda i eMax krunicu za savršen osmijeh

Želite lijep i blistav osmijeh? Mi znamo kako do njega! Stručni tim ordinacije dotDent razveselit će čak tri čitatelja pregledom i jednom estetskom bezmetalnom eMax krunicom!

Na vama je samo odgovoriti na naša pitanja i već sutra saznajte jeste li među sretnim dobitnicima!

DOTDENT, s ordinacijama u Rijeci, Zagrebu i Splitu posebno ističe bezmetalne keramičke krunice koje imaju znatnu estetsku prednost pred drugim vrstama materijala.

Ordinaciju dotDent osnovala su četiri doktora dentalne medicine udruživši svoje iskustvo, znanje i komplementarne specijalizacije. Osnivači stomatološke ordinacije dotDent članovi su prestižnih međunarodnih udruga, objavljuju radove u međunarodnim stomatološkim časopisima, permanentno se educiraju u zemlji i inozemstvu te i sami educiraju druge doktore dentalne medicine.

Dr. Vedrana Braut je znanstveni suradnik na Katedri za oralnu kirurgiju i stomatologiju Sveučilišta u Bernu (Švicarska). Specijalist je stomatološke protetike, a stručno područje interesa kao i publicirani znanstveni i stručni radovi dr. Braut spadaju u područja okluzije, estetike stomatoloških materijala te implantoprotetske rehabilitacije.

Dr. Braut ističe posebnost bezmetalnih krunica, pogotovo staklokeramike, koje za razliku od metal-keramičkih krunica kod kojih postoji metalna osnova, čitavim svojim volumenom doprinose imitiranju boje zuba i optičkih efekata koji daju krunici prirodan izgled. Kroz sve slojeve staklokeramike svijetlost prolazi i lomi se te iz svakog kuta promatranja krunica vjerno reproducira strukturu prirodnog zuba. Upravo ove odlike zaslužne su za postizanje najviših standarda u dostizanju estetike prirodnih zuba.

Cirkonij-oksidna keramika je visokokvalitetan materijal koji se odlikuje čvrstoćom i biokompatibilnošcu, a istodobno pruza prirodan izgled zuba. Čvrstoća i otpornost cirkonij-oksidne keramike parira čvrstoći metala koji se koriste u stomatološkoj protetici te se upravo zato koristi za izradu visoko-estetskih mostova u stražnjoj regiji usne šupljine. Izrađuje se kompjuteriziranom CAD-CAM metodom visoke preciznosti, stoga je olakšano čišćenje i smanjena iritacija zubnog mesa zbog mogućnosti visoke poliranosti i točnosti ruba krunice.

Kod ovih krunica nije moguća pojava “crnog ruba” zbog povlačenja zubnog mesa, jer u samoj konstrukciji nema metala.

Obratite se s povjerenjem vrhunskim stručnjacima DOTDENT ordinacija u Rijeci, Zagrebu i Splitu, osigurajte svoj termin tijekom veljače, a mi ćemo vam uz besplatan pregled pokloniti jednu estetsku bezmetalnu eMax krunicu.

Osmijehnite se zdravlju!

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo