Novosti

Ordinacija.hr – dvije godine s vama!

U virtualni svijet ušli smo prije točno dvije godine. Dosad smo ovjenčani hrpom nagrada koje nismo očekivali, iako, najveća nagrada je vaših 280.000 kompjutora koji tijekom jednomjesečnog razdoblja kliknu na www.ordinacija.hr

Čime se možemo pohvaliti u razdoblju od prošlog rođendana? Pokrenuli smo Forum, na kojem možete voditi rasprave o zdravstvenim tegobama, gastro receptima, beauty savjetima i svemu što vam padne na pamet, a također smo vam omogućili jednostavniju kupnju mnogih zdravih proizvoda iz udobnosti vašeg doma putem Web shopa.

Uz postojeće “stare” suradnike i kolumniste, tu su i naši novi koji svojim stručnim člancima obogaćuju sadržaj portala i svakodnevno se brinu o vašem zdravlju.

Međunarodna branding organizacija Superbrands dodijelila nam je status partnera za 2010. godinu. Ovaj smo status partnera zaslužili jer smo uspješno ostavili pečat tržišne marke, ali i zato jer smo ostvarili uspješnu vezu s vama – čitateljima.

   Ordinacija

Svjesni da ne postojimo bez vas, čitatelja, evo prigode za reći HVALA na naš način.

Sljedećih desetak dana vam darujemo 200-tinjak poklona. Ne želimo pokvariti iznenađenje, no neki od poklona uključuju mjesečne članarine u vodećim fitness klubovima, knjige, pomagala za kuhinju, beauty proizvode i dizajnerski nakit. Bit će toga još 🙂

“Bez predanosti i snage pozitivne energije svojih suradnika i povjerenja čitatelja, danas bismo bili nigdje. Svjesna toga, najmanja je moja uloga kao pokretača ovog projekta. Hvala vam što nas čitate drugu godinu za redom i hvala mojim suradnicima na vjernosti! I dalje će nam u fokusu ostati čitatelj na prvom mjestu, vaše potrebe i želje, unutar kuće… neka se zadrži smijeh i sloga, a plaće… plaće će rasti, obećajem! :))”, rekla je Irina Čulinović, autorica i izvršna urednica projekta Ordinacija.hr.

  Ordinacija

Kako do poklona? Otvorite:

Posljednji je dan rođendanskog darivanja!

Požuri i ugrabi svoj poklon

Rođendansko darivanje još uvijek traje!

Slavimo rođendan i nagrađujemo!

Ugrabi svoju nagradu!

I danas vam dijelimo pregršt poklona!

Izaberi omiljeni poklon i okušaj sreću!

Poklanjamo vam 20 darova!

Slavimo drugi rođendan!

Hvala što nas čitate!
Anja, Ivana, Čaby, Dubravka, Karmen, Katarina, Irina…

k

Zahvaljujemo svim sponzorima koji su osigurali nagrade!

 k      kundefined

k    k   k

k k

 kl                  k   

k kk
k    k    k 

k k

k k k  kk          k      k

 kk k
k kk

k        kk

kk kkl

 kk    menart
                                                    k  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo