Tjedan zaljubljenih na Ordinaciji

BLURmania je počela! Zablistajte za Valentinovo

Darujemo Vas s veličanstvenim primerom za baršunastu kožu Dermalogica, a može biti Vaš ako odgovorite na naša pitanja.

Poznata svjetska kozmetička kuća Dermalogica pokrenula je trend „bluraj se“ kojim potiče žene na korištenje primera u svakodnevnoj rutini jer povoljno djeluju na zdravlje kože ako se redovito koriste prije nanošenja pudera.

Novi proizvod iz poznatog svjetskog Dermalogica laboratorija je HydraBlur™ Primer koji svojom učinkovitosti i rezultatom spada i u preparativnu i dekorativnu kozmetiku. Jedinstven je po tome što kožu čini doslovno baršunastom, a zbog njegove bezmasne i lagane teksture vidljivo smanjuje fine linije, sužava pore i hidratizira kožu.

Sadrži patentirani H2ORelease™ kompleks kojim postupno otpušta molekule vode te održava i optimalnu razinu hidratacije kroz cijeli dan, a dovoljna količina za cijelo lice je zrnce graška.

Naslovna fotografija nije retuširana i ustupljena je s bloga Dear Skin autorice Martine Lolić, jedne od naših najcjenjenijih blogerica, koja je neovisno recenzirala proizvod. Pročitajte njene dojmove!

Dermalogica HydraBlur™ Primer već je postao omiljen i među svjetskim profesionalnim vizažistima, a svakodnevno se bilježi trend njegove kupovine i kod muške populacije. Muškarci ga najčešće koriste samo kao podlogu koja je gotovo neprimjetna na koži i vidno je zaglađuje, čineći ih time neodoljivo privlačnima.

Posjetite Dermalogicu i na web stranicama Dermalogica, Facebooku i Instagramu.

Zablistajte na Valentinovo i dobrodošli u Dermalogica obitelj!

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo