Tjedan zaljubljenih na Ordinaciji

Probudite prirodnu ljepotu za Valentinovo!

Darujemo Vas s 5 poklon paketa Merz Special dražeja za kožu, kosu i nokte, a mogu biti vaši ako odgovorite na naša pitanja.

Svaka je žena posebna, jedinstvena, specifična…njezina ljepota odražava stanje tijela i uma, a izgled kože, kose i noktiju ogledalo su njenog zdravlja. Tijelo je naš osobni hram kojega moramo hraniti i iznutra.

Svakodnevna njega i briga o koži, kosi i noktima može biti jednostavna i učinkovita zdrava navika. Kosa i nokti moraju se već u korijenu opskrbiti vitalnim tvarima potrebnima za rast i dobru kvalitetu, dok su za regeneraciju površinskog sloja kože nužne određene specifične tvari.

Probudite Vašu prirodnu ljepotu

Ako vam kosa pojačano opada, teže se raščešljava i gubi prirodan sjaj, ako imate ispucale vrhove te vam pucaju i nokti, bole vas i smetaju zanoktice, a koža vam je suha, perutava i gruba – vrijeme je da probudite vašu prirodnu ljepotu hraneći je proizvodima vrhunske kvalitete koji djeluju iznutra.

Proizvedene prema posebnim potrebama žene, Merz Spezial dražeji uravnotežena su kombinacija 14 najvažnijih tvari potrebnih za odvijanje prirodnog tijeka bioloških procesa zaslužnih za obnovu i jačanje kose i noktiju te regeneraciju kože. 

U mnogim slučajevima učinak je vidljiv već nakon 3 tjedna primjene, a preporučeno vrijeme uzimanja dražeja je 2 do 3 mjeseca.

MERZ SPEZIAL linija sastoji se od tri proizvoda ovisno o Vašim potrebama:
1.       MERZ SPEZIAL dražeje za kožu, kosu i nokte
2.       MERZ SPEZIAL kapsule za kosu
3.       MERZ SPEZIAL kapsule za kožu

MERZ SPEZIAL dražeje jačaju vašu prirodnu ljepotu.

MERZ SPEZIAL dražeje dostupne su u svim ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo