Jedite zdravo u Hotelu Dubrovnik: Krepka povrtna salata - Ordinacija.hr
Hrana i recepti

Hrana i recepti

Jedite zdravo u Hotelu Dubrovnik: Krepka povrtna salata

Osvježite se i napunite energijom ukusnom povrtnom salatom: svježe marinirano povrće spravljeno na roštilju, spojeno je sa zelenim povrćem, maslinovim uljem i upotpunjeno začinima.

Kavana Hotela Dubrovnik jedna je od najstarijih i najpopularnijih zagrebačkih kavana. Svojim osobitim šarmom starog Zagreba i kvalitetom usluge nastavlja svoju desetljećima dugu tradiciju omiljenog mjesta susreta poslovnih ljudi, političara, kulturnjaka i novinara.

Uživajte u ugodnom društvu i zdravim obrocima koje će za vas pripremiti osoblje kavane Dubrovnik. Ovaj vam tjedan predlažemo krepku povrtnu salatu. Idealna je za sve one koji žele lagano objedovati, a ujedno se i zdravo hraniti.

Svježe marinirano povrće spravljeno na roštilju spojeno je sa zelenim povrćem i preliveno maslinovim uljem, dok aromu salate upotpunjuju začini.

                 Krepka povrtna salata

Neuravnotežena i nekvalitetna prehrana naše tijelo može oslabjeti i učiniti ga podložnim mnogim bolestima, a uz proljeće obično vežemo umor. Ovo je vrijeme kada moramo napuniti baterije i povećati unos mikronutrijenata kako bi se uspješno othrvali stresu i bolestima.

Stoga stručnjaci savjetuju čarobnu formulu zdravlja: 5+5 (pet porcija voća i pet porcija povrća svaki dan). Ove su super namirnice pravi rudnici vitamina, minerala, vlakna i antioksidansa koji jamče zaštitu od bolesti. Ukusno povrće začinjeno biljem i povezano maslinovim uljem sigurno je pravi izbor! Uz to, cijena je pristupačna svakom džepu – samo 40 kuna.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo