Hrana i recepti

Hrana i recepti

Otkrijte slasnu i maštovitu vegetarijansku kuhinju!

Cilj radionice Akademije zdravog kuhanja je steći iskustvo u pripremanju hrane (bez korištenja namirnica životinjskog porijekla), koja će vam otvoriti vrata zdravijim i kvalitetnijim životnim navikama.

Kuhanje možete biti maštovita i kreativna igra, a ako niste sigurni kako svoje svakodnevne kulinarske kreacije učiniti zdravijima, u pomoć stižu radionice Akademije zdravog kuhanja! One se održavaju u organizaciji Centra za kulturu prehrane, Večernjeg lista i zdravstvenog portala Ordinacija.hr, a od danas pa sve do 19. lipnja očekuje vas niz na temu  “Slasna vege kuhinja” u suradnji s partnerom Annapurnom.

Cilj radionice je steći iskustvo u pripremanju hrane (bez korištenja namirnica životinjskog porijekla),
koja će vam otvoriti vrata zdravijim i kvalitetnijim životnim navikama. Možete saznati:
  • sve o vegetarijanskoj prehrani

  • kako planirati vege jelovnik
  • kako pripremiti cjelovite vege obroke
  • kako skuhati ukusna egzotična vege jela iz cijelog svijeta.

U ugodnoj i ležernoj atmosferi polaznici će odslušati kratki dio teorijskog predavanja, a zatim će zasukati rukave i prepustiti se kulinarskoj čaroliji pripreme obroka, koje će na kraju sami degustirati.

Radionice se održavaju svakodnevno od 8. do 19. lipnja – od ponedjeljka do četvrtka odpetkom od 18 do 20 sati, a petkom od 10 do 12 sati u prostorijama Centra za kulturu prehrane (Nazorova 18, Zagreb).

Cijena jednodnevne radionice je 180 kuna, a osim vrijednog iskustva planiranja zdravih vege obroka, svi polaznici dobivaju diplomu Akademije, dar Večernjeg lista – set kuharica Veljka Barbierija te poklon-paket Annapurna proizvoda.

Svoje mjesto rezervirajte najkasnije dan ranije na e-mail info@kulturaprehrane.hr, telefon 091 481 44 66 ili putem Facebook profila Akademije zdravog kuhanja.

Ordinacija.hr
Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo