Hrana i recepti

Hrana i recepti

I vi možete izgledati poput Barbare Radulović!

Metasys – potpuno prirodan, klinički dokazan preparat s trostrukim blagotvornim učinkom – savršen je odgovor na današnji ritam života i epidemiju stresa koji nas ostavljaju s viškom kilograma, lošim tenom, poremećenim metabolizmom i grižnjom savjesti jer znamo da naše tijelo zaslužuje samo nabolje.

jMetasys kapsule s ekstraktom najkvalitetnijeg zelenog čaja na planeti potaknut će tijelo da tijekom tromjesečnog redovnog korištenja – izgaranjem viška masnih naslaga i ubrzanjem metabolizma – smanji težinu za 5 do 7 kilograma, a obujam struka i do 4 centimetra.

Zahvaljujući buđenju metabolizma, energija se povećava kao da ste trčali 30 minuta svaki dan, a kao bogat izvor antioksidansa Metasys će u procesu detoksifikacije drastično smanjiti utjecaj slobodnih radikala i usporiti starenje kože. Time Metasys postaje čuvar ljepote vaše kože, kose, noktiju i cjelokupnog zdravlja.

Metasys se savršeno uklopio i u životni stil Barbare Radulović, zagrebačke voditeljice i izvršne producentice čija se pozitivna i zdrava energija vidjela u svakom koraku tijekom sudjelovanja u “Plesu s zvijezdama”.

Metasys koristim svaki dan i pomaže mi u održavanju moje idealne težine, a kosa i nokti mi nikad nisu bili ljepši”, rekla je Barbara kojoj su u brizi i očuvanju zdravlja glavni izbor uvijek recepti koje je napisala priroda.

A upravo je Metasys jedan od najboljih recepata prirode koji je kroz 5 međunarodnih kliničkih studija potvrdila medicina i znanost.

Više informacija potražite na www.metasys.hr

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo