Hrana i recepti

Hrana i recepti

Preoblikujte svoje tijelo u samo dva tjedna

Želite izgubiti 9,2 centimetra u struku za samo dva tjedna? Mi znamo kako! U Centru za prevenciju i liječenje debljine Medikol (Mandlova 7, Zagreb) od ovog tjedna u ponudi je i ZERONA, lasersko oblikovanje tijela.

Laserska terapija smanjenja obujma – ZERONA

ZERONA je prvi laser za preoblikovanje tijela koji uklanja masno tkivo, celulit i zateže kožu bez nuspojava. Riječ je o neinvazivnoj proceduri za oblikovanje tijela koja koristi Erchonia® Green Laser Scanner. Mnogobrojna istraživanja dokazala su učinak ovog lasera na trbuh, bokove i bedra te ga je odobrila američka FDA nakon 17 kliničkih studija. Laserskom terapijom smanjenja obujma Zerona emulizificira masnoću, stvarajući poru na masnoj stanici kroz koju sadržaj masne stanice izlazi van te se stimulira njen prirodni proces izlučivanja putem limfnog sustava. Pacijenti diljem svijeta isprobali su ovaj tretman i u prosjeku su izgubili 9,2 centimetra u području struka. Tretman traje 30 minuta, a preporuča se provođenje šest tretmana tijekom dva tjedna.

Koja je razlika između liposukcije i ZERONA?

Razlika između liposukcije i ZERONA lasera je velika, a rezultati su gotovo isti. Liposukcija je invazivna metoda koja uklanja kompletno područje masnih stanica deponiranih ispod kože, koristeći cannulu i asistenciju vakuuma. Liposukcija može biti provedena koristeći opću anesteziju ili lokalnu anesteziju. Zerona tretmani su 100 posto neinvazivni, jer se provode s low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Nema potrebe za korištenjem anestezije, kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema, lijekova protiv boli. Budući je Zerona hladni laser, za vrijeme tretmana ne osjetite ništa i nema osjećaja nelagode. Uvjerite se sami!

Svoj termin za tretman, kao i za besplatne konzultacije kod dr. Ivije Rajković rezervirajte na broju telefona 01 63 97 333 ili putem e-maila centarzdravljailjepote.zg@medikol.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo