Hrana i recepti

Hrana i recepti

Škola mršavljenja by Nenad Bratković

Da mršavljenje ne mora značiti gladovanje i odricanje od ukusnih i zdravih zalogaja dokazao je poznati domaći nutricionist Nenad Bratković, koji je pokrenuo Školu mršavljenja. Uspio je pokazati kako gastronomija i nutricionizam idu ruku pod ruku.

Kome je Škola mršavljenja namijenjena?

U program škole mogu se upisati svi koji žele kroz postupan, praktičan i zdrav petomjesečni program konačno reći NE debljini, prekomjernoj tjelesnoj težini, manjku samopouzdanja i nezdravoj prehrani. Za razliku od mnogih raznih programa mršavljenja, program Škole mršavljenja nutricionista Nenada Bratkovića nudi stručno vodstvo i interdisciplinaran program, s uglednim hrvatskim stručnjacima iz komplementarnih područja. Upravo suradnja stručnjaka polaznicima omogućuje da što lakše i kvalitetnije ostvare odličan osobni rezultat pri promjeni prehrane i mršavljenju, poboljšanje zdravlja i kondicije, a potom i promjenu oblika i sastava tijela.

Školu također odlikuje otvoreni pristup polaznicima na predavanjima i savjetovanjima, stručne i jasne osobne konzultacije, funkcionalni trening te radionice s ciljem uklanjanja predrasuda o zdravoj prehrani. Približavanje zdrave prehrane kao dostupne, ukusne, praktične, ali i učinkovite, samo je jedan od ciljeva škole koje je sveučilišni magistar fitofarmacije i dijetoterapije Bratković postavio u samom početku postojanja škole.

Škola mršavljenja Branko Ognjenović i Nenad Bratković

“Trenutni polaznici Škole mršavljenja u programu su već drugi mjesec, svi su redom visoko motivirani i imaju uistinu sjajne rezultate: i do šest kilograma manje u mjesec dana. Kako je najveći posao pred nama, ova radionica će dobro doći svim polaznicima, a i vjerujem, čitateljima Ordinacije”, Nenad Bratković je otkrio kako napreduje nova skupina polaznika. Uvjerite se sami kako je prošla prva skupina.

Svi zainteresirani imali su priliku pobliže se upoznati s politikom Škole mršavljenja i okusiti neke od recepata koji se preporučuju u samom programu. Tako je “ukusna strana škole predstavljena u suradnji s akademikom kulinarstva, chefom Brankom Ognjenovićem. U ugodnoj je atmosferi na edukativan i pristupačan način pokazano kako su obroci za mršavljenje ujedno i zdravi i vrlo ukusni te kako zdrava prehrana za mršavljenje nije bauk.

Više informacija saznajte na stranicama Škole mršavljenja.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo