Hrana i recepti

Hrana i recepti

Spremno dočekajte sezonu kupaćih kostima uz anticelulitne tretmane salona Idol Plus!

Ako vas već i od same pomisli na celulit i skidanje u kupaći kostim hvata glavobolja, zadnji je trenutak da brigu o svome tijelu prepustite stručnim djelatnicama salona Idol Plus. One će, posebno kreiranim anticelulitnim tretmanima, vašu kožu pripremiti za skidanje u oskudne ljetne krpice!

undefinedBrigu o svom tijelu je stručnom osoblju salona Idol Plus povjerila i naša poznata pjevačica Marija Husar. Mlada nam glazbenica priznaje kako je među ženama omražena “narančina kora” za nju postala prava nepoznanica otkad redovito odlazi u Idol Plus na anticelulitne tretmane.

“S obzirom na to da je dobar izgled u mom poslu nezaobilazan, briga o tijelu i koži je nešto čemu posvećujem posebnu pažnju. U tome mi pomažu djelatnice salona Idol Plus koje dobro znaju kako uništiti celulit i spriječiti njegovo ponovno stvaranje. U njihove se ruke prepuštam s punim povjerenjem”, sa smješkom priznaje poznata glazbenica. 

Kad je riječ o uništavanju tvrdokornog celulita, najbolje rezultate daje kombinacija nekoliko tretmana. Tu se ubrajaju:

Aromawickel medota (aromaterapija)

ldolU profesionalnoj upotrebi ovo je jedna od
najuspješnijih metoda koja se koristi već niz godina. Ovom metodom, uz pomoć različitih
losiona i krema – na bazi eteričnih ulja eukaliptusa, paprene mente i mentola – djelujemo na tvrdokorni celulit, zatezanje mlohavog
tkiva
nakon poroda i kod osoba koje su naglo izgubile na težini.

Pomoću eteričnih ulja,
krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura dok se istodobno hlade
unutarnji organi odnosno snižava unutarnja temperatura tijela. Kad se izjednače unutarnja i vanjska
temperatura, organizam se potiče na reakciju i na prirodan način stimulira
tijelo
na potrošnju energije.

Rezultati su četverostruko sagorijevanje
masnoće, uklanjanje celulita, smanjenje obujma te snažno zatezanje kože i
tkiva.

IdolVacuum terapija

Spomenuti tretman poboljšava mikrocirkulaciju i doprinosi rastezanju prekomjerno nataloženog vezivnog i masnog tkiva uz pomoć pulsirajućeg podtlaka. Kružno stvaranje kožnog nabora dovodi do masaže i rastezanja potkožja uz vidno poboljšanje izgleda kože.

Radiofrekvencija

Radiofrekvencija je metoda koji transferira energiju kroz kožu. Proizvodi vrlo ugodan termalni učinak visoke stimulacije duboko gdje se nalaze estetski problemi. Toplina koja se generira zaobilazi površinu kože i akumulira se u dubokim slojevima kože i tako se potiče stvaranje novog kolagena i obnova starog.

IdolOvaj način uklanjanja celulita, masnih naslaga, te zatezanja kože može se slobodno nazvati revolucionarnim, jer zavidni rezultati koji se postižu mogu se mjeriti s estetskim zahvatima izvedenim kirurškim putem. Sam tretman je vrlo ugodan, a na površini kože osjeća se blaga, ugodna toplina.

Anticelulitna masaža

Ovo je vrlo učinkovita metoda kojom se poboljšava poremećena mikrocirkulacija, stimulira metabolizam i limfni sustav te ubrzava izlučivanje otpadnih tvari. Ona pomaže ubrzanom i poboljšanom prodiranju aktivnih tvari iz anticelulitnih krema i drenažnih ulja.

undefinedPosebno pomaže onim dijelovima tijela na koje se teško utječe vježbanjem kao što je unutrašnja strana koljenja ili gornji vanjski dio bedara.

“Naše klijentice koje su isprobale spomenute anticelulitne tretmane su iznimno zadovoljne rezultatima! Pozivam sve dame koje žele spremno dočekati sezonu kupaćih kostima da nam se obrate s punim povjerenjem i to što prije jer je toplo vrijeme već zakucalo na naša vrata”, naglašava Ivanka Zdilar, vlasnica salona Idol Plus.

Više informacija potražite na www.idolplus.hr ili putem Facebook stranice Idol Plus beauty centar.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo