Vibracijsko vježbanje brzo i učinkovito preoblikuje tijelo!

Linea snella, vibracijsko vjezbanje

Vibracijsko vježbanje je kombinacija tjelesnih vježbi i vibracija koja se primjenjuje kod liječenja i sprječavanja brojnih oboljenja i poteškoća, a izuzetno je učinkovita i kod mršavljenja, poboljšanja tonusa tijela i uklanjanja celulita.

jVježba se na vrhunskoj spravi Powertrainer - nekoj vrsti vibrirajuće ploče na kojoj izvodimo različite vježbe. Mišići se kontrakcijom aktivno odazivaju na mehaničku stimulaciju koju uzrokuju vibracije. Pritom tijelo oslobađa hormone koji smanjuju udio masnoća i poboljšavaju opće stanje (naime, oslobađa se serotonin), a masaža blagotvorno djeluje i na najtvrdokorniji celulit. Tijekom vibracijskog vježbanja aktiviraju se skoro sva (95 posto do 97 posto) mišićna vlakna mišićne skupine koju vježbamo.

Ovaj revolucionarni način vježbanja omogućava progresivno mršavljenje s kojim se uštedi 85 posto potrebnog vremena i napora u odnosu na klasično vježbanje. Omogućava učinkovitu stimulaciju skeleta, mišića, žilnog i živčanog sustava te ostalih stanica organizma na način da pospješuje njihov razvoj i obnovu.

Dokazano je da osobe koje izvode vibracijske vježbe 10 minuta, tri puta na tjedan, gube znatno više masnoća od onih koje s aerobnim aktivnostima vježbaju 60 minuta, tri puta na tjedan.

lŽelite li i vi učiniti nešto za sebe? Ispunite obrazac na web stranici Linee Snelle i naručite se na potpuno neobvezujući, besplatni pregled.

Ukoliko pak želite okušati sreću i osvojiti besplatne tretmane vibracijskog vježbanja, savjetujemo vam da redovito pratite web stranicu Ordinacija.hr. Centar Linea Snella već će idućeg tjedna nagraditi najvjernije čitatelje.

Centar Linea Snella nije mjesto na kojem se postižu samo odlični rezultati, nego i mjesto na kojem se rađaju predivne priče!

 

Linea Snella - Zagreb
Draškovićeva 10
Mobitel: 091 40 88 002
e-mail: zagreb-centar@lineasnella.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!