Hrana i recepti

Hrana i recepti

Odabrali smo najdraže božićne kolače!

Saznajte koji su nas blagdanski kolači osvojili!

Zamolili smo vas da s nama podijelite svoje čarobne i isprobane recepte za božićne kolače. Odabrane smo objavili, a one koji su nam se najviše svidjeli darivat ćemo praktičnim stvarčicama koje su uvijek dobrodošle u kuhinji. Moramo vam reći da ste nam zadali težak zadatak, jer je bilo prilično teško proći kroz sve recepte i ne poželjeti ih sve probati! Među mnogima, odabrali smo one koji najbolje opisuju duh božićnih blagdana.

Osvojila nas je čokoladna božićna grana Sandre Seligo! Ovaj klasik među svim kremastim blagdanskim kolačima pršti od okusa i svima javlja: “Božić je!”.

Čokoladna grana

Za svoj trud i umijeće, Sandra je zaslužila kuhinjski pribor Tala trgovine Sol i papar: mjernu posudu i set s kalupima za sitne kolače.

Darovi

Bilo je mnogo neodoljivih kolačića i torti čije ste nam recepte poslali, stoga smo odlučili vaš trud nagraditi poklon-paketom izdanja Večernjeg lista: Narodnom kuharicom i romanom Janka Matka. Njima ćemo obradovati Eminu Bistrović za njena božićna drvca cupcakese, Dijanu Turk za božićne ježiće te Marka Opančara za linzere s makom i bacci di dama keksiće.

Božićni kolači

Hvala što ste s nama podijelili dio svojih blagdanskih radosti!

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo