Biorelax: Prirodno rješenje za vaše smirenje!

zena-lijepa-brineta-prirodno-njega5

Aktivni sastojci Biorelaxa na prirodan način dovode do opuštanja kod stresa, napetosti, nesanice, uznemirenosti, razdražljivosti i sličnih stanja.

matičnjak

Godišnji odmori su iza nas. Svi smo se vratili svojim svakodnevnim obavezama. Pritisak, tjeskoba, depresija i briga, odgovorni su za stres kod mnogih pojedinaca, a današnji način života, sve zahtjevniji posao i utrka za, nažalost neophodnim, novcem tome dodatno pridonose. Bilo što, što prijeti tijelu osobe, poslu, voljenima ili vrijednostima može uzrokovati tjeskobu. Ako osoba ne može vladati situacijom, ako se ne može prilagoditi, stres na tijelo se povećava, rezultirajući mnogim poremećajima.

Promjena stava ili stila života u ovakvim je situacijama nužna, a pomoć za smanjenje stresa se može potražiti i u prirodi.

Biorelax iz Aktivala upravo je jedno od takvih rješenja. Biorelax sadrži optimalnu kombinaciju ekstrakata korijena odoljena (valerijana), lista matičnjaka i cvijeta hmelja, a koristi se kao prirodna pomoć protiv stresa, napetosti, nesanice, uznemirenosti, razdražljivosti i sličnih stanja. Za razliku od kemijskih anksiolitika (benzodiazepina), Biorelax ne izaziva ovisnost ni nakon dulje primjene.

Odoljen (Valeriana officinalis)

Aktivne tvari iz korijena odoljena su valepotrijati kao valtrat, izovaltrat, acevaltrat i dihidrovaltrat. Najzastupljeniji je valtrat (oko 80 posto). Valepotrijati imaju sedativno i anksiolitičko djelovanje. Već je Galen, istaknuti rimski liječnik, propisivao odoljen (valerijanu)  kao lijek protiv nesanice.

Matičnjak (Melissa Officinalis)

Za blagotvornost matičnjaka znalo se još u antičko doba. Povoljno djeluje na srce, smiruje i s razlogom kažu da tijelu daje novu snagu i potiče lijepe misli.

Upotrebljava se kao anksiolitik, blagi sedativ ili umirujuće sredstvo, pa je jak sinergijski partner odoljenu. Matičnjak ima još i antivirusno i antibakterijsko djelovanje.

Hmelj (Humulus lupulus)

Hmelj također pomaže kod nesanice, psihičkog nemira i lakših oblika depresije. Nesanica se tradicionalno liječila tako što su se jastuci punili sa suhim hmeljem.

Biorelax se preporuča za opuštanje kod:

  • Stresa
  • Napetosti
  • Nesanice
  • Razdražljivosti
  • Uznemirenosti.

Biorelax ne izaziva ovisnost i dostupan je u ljekarnama. Pakiranje sadrži 30 kapsula, a preporučuje se uzimati jedna kapsula jedan do dva puta dnevno kod napetosti i stresa, te jedna do dvije kapsule jedan sat prije spavanja kod nesanice.

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!