Zdravlje

Zdravlje

Guarana pobjeđuje umor i stres

Danas svi žive stresno i svima treba energije. Bez obzira čime se bavite u životu i kakve probleme imate, stres je nešto što će vas teško zaobići, a energije za obavljanje svakodnevnih zadataka nikad dosta.

Kvalitetan odmor je svakako jedan od načina kojim možete riješiti ovakvu vrstu problema, ali u nekim periodima život nam jednostavno ne dopušta zasluženi predah.

Kada nastupe trenuci u kojima ste izloženi pojačanim psihofizičkim naporima, stresu i pretjeranom umoru, tada je vrijeme za Guaranu. Guarana je južnoamerička biljka koja se tradicionalno koristi kao stimulans tijekom napornih razdoblja u životu. Konzumiranje Guarane će povećati vašu budnost i pojačati koncentraciju. Osjećat ćete se manje umorni i manje napeti, a sve to poboljšat će vaše psihofizičko stanje i donijeti neophodan mir i koncentraciju kada su vam oni najpotrebniji.

Encian - Guarana

Guarana će na vaše tijelo i um imati sličan učinak kao kava no opterećivanje želuca bezbrojnim šalicama kave ne bi smjelo biti opcija. Guaranin, osnovni sastojak Guarane, djeluje slično kao kofein, ali izostaju negativni učinci kofeina poput lupanja srca i ubrzanog pulsa. Razlog tome je što se guaranin u tijelu oslobađa sporije i samim time ima blagotvorniji utjecaj na organizam.

Stoga je Guarana idealan odabir za sve one koji se žele osjećati snažnije i zadovoljnije i koji ujedno žele jednostavnu konzumaciju. Naime, Encianova Guarana se može naći u kapsulama koje sadrže po 600 miligrama ekstrakta guarane, a više o proizvodu možete saznati u obližnjoj ljekarni ili na Encian.hr.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo