Bole vas glava i vrat? Probajte ovratnik dr. Hoa - Ordinacija.hr
Zdravlje

Zdravlje

Bole vas glava i vrat? Probajte ovratnik dr. Hoa

Riješite se glavobolja, bolova i napetosti u vratu i ramenima pomoću ovratnika dr. Hoa. Bolje držanje, poboljšana cirkulacija i život bez bolova nalaze se samo jedan klik mišem daleko.

Nakon Fizio pojasa za bolove u leđima, elektro stimulatora za bolne mišiće i Air Orthotics zračnih uložaka za bolna stopala, dr. Michael Ho nudi vam rješenje za bolove u glavi, vratu i ramenima – ovratnik Neck comforter.

Zaboravite na bolove u vratu i glavobolju

Moderan način života je postao vrlo užurban i stresan. Radimo sve duže, a pred nas se postavljaju sve zahtjevniji zadaci, dok se istovremeno sve manje krećemo i sve lošije držimo. Kiropraktičar i stručnjak za akupunkturu dr. Michael Ho razvio je poseban ovratnik na napuhavanje koji vam može pomoći kod ovih problema – Neck Comforter ovratnik dr. Hoa.

Starenjem, diskovi kralježnice slabe i mogu se pomaknuti iz normalnog
položaja pod teretom glave i pod pritiskom zgrčenih vratnih mišića koji
pritišću kralješke i diskove.

Zgrčeni vratni mišići i pomaknuti diskovi
pritišću živce i krvne žile te uzrokuju slabiju cirkulaciju između
glave, vrata i ruku. Oslabljena cirkulacija uzrokuje glavobolje,
slabost, bolove, utrnulost i osjećaj hladnoće u cijelim rukama.

Ovaj ovratnik poboljšava trakcije (rastezljivosti i elastičnosti) vrata. Kad je djelomično napumpan, služi za podržavanje vrata, a napumpan do kraja u potpunosti će držati težinu glave kako bi se smanjio pritisak na vrat i ramena. Dodatnim napuhavanjem ovratnika mišići vrata i ramena će se nježno istegnuti, podržavajući pravilno držanje. To će dodatno smanjiti napetost u mišićima vrata i ramena, opuštajući ih i smanjujući pritisak na diskove kralježnice.

Brzo djeluje

Trakcijom (istezanjem) vrata, vraćamo mu njegovu pokretljivost i elastičnost pa se može po potrebi istezati i rasporediti pritisak na vratne mišiće, mišiće ramena i kralješke, te tako omogućiti normalno držanje. Istezanjem i smanjivanjem pritiska na diskove kralježnice, smanjuje se mogućnost njihova eventualnog pomaknuća, a time i pritisak na živce i krvne žile.

Pritisak zraka u ovratniku možete po želji mijenjati kako biste ga
podesili tako da vam pruža najveći osjećaj ugode. Ova je naprava posve
sigurna i jednostavna za upotrebu i lako se prenosi.

Terapeutski ovratnik također smanjuje pritisak na bolne, ukočene zglobove i time vas rješava bolova i poboljšava pokretljivost. Većina ljudi osjeća pozitivne učinke već nakon 20 minuta korištenja. Ovratnik možete naručiti pouzećem putem našeg Web shopa: Neck comforter dr. Hoa.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo